MUSIKK: Snö – Elsker/Ikke

hes

Snö er tilbake, og på den nye singlen «Elsker/Ikke» viser elektropopduoen oss igjen at de er et friskt tilskudd til den nordnorske popscenen.

Høsten 2016 slapp Snö sin aller første singel, og siden den gang har det gått slag i slag for Tromsøguttene. De har vært «Ukas Låt» og «Ukas Urørt» på NRK P3, listet på NRK P1, rundet godt over 1 million avspillinger på Spotify og opptrådt på festivaler og arrangementer rundt om i Norge med sine energiske live-show.

– Vi har alle stått der – med prestekragen i hånden – og forsiktig plukket bladene av den. Ett blad etter det andre; Elsker, Elsker Ikke. Kanskje er vi redd for å spørre personen vi tenker på, og henvender oss derfor til dette eldgamle ritualet for å få svar. Hvert blad med «elsker» gir oss mot til å avsløre følelsene våre for drømmejenta eller -gutten, hvert blad med «elsker ikke» fyller oss med tvil, sier Tromsøduoen om låta.

– Det er nettopp denne usikkerheten som er temaet for Snö sin nye singel Elsker/Ikke. En jeg-person som er så nølende rundt sine valg at han overlater beslutningen til en tilfeldig blomst på engen. Produksjonen på balladen skal reflektere stadiene i det klassiske «elsker, elsker ikke»-ritualet: Noen partier er forsiktig og søkende, mens andre er full av optimisme, slagkraft og energi, avslutter de.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.