LESERINNLEGG: KrF truer regjeringen

Foto: David Taylor

Kampen om regjeringssamarbeid har startet, hvordan skal det ende med vårt land når de minste partiene skal ha en overstyrende makt i politikken?

Erna Solberg (H), vår statsminister, auste opp om å gi sin tilslutning til KrFs krav om å endre § 2c i abortloven og dette er en medvirkende årsak til det kaoset som har fremstått i mediebildet den siste tiden.

Den kristendemokratiske siden i KrF valgte å gå i forhandlinger med Høyre, FrP og Venstre den 2. november med et knapt flertall.

I ettertid har det kommet krav «som perler på en snor» fra KrF ovenfor den sittende regjering på bl. a totalforbud mot abort, prisøkning på bensin, diesel, tobakk, flyreiser, økning fra 3 – 4000 kvoteflyktninger og økte skatter.

Les også:  Millionutbetalinger til Nordlandskysten

Norsk Folkerettsparti er imot et sorteringssamfunn. Det er viktig å hensynta kvinnen som skal bære frem barnet, og i hensynta arvelige sykdommer eller voldtekt. Med et totalforbud av abort vil den sistnevnte gruppen av voldtektsofre bli sterkt rammet.

Mener KrF at abortloven også skal gjelde voldtektsofre?

Enkeltmenneskets valgfrihet er viktig for Norsk Folkerettsparti, slik at livet ikke blir forringet. Norsk Folkerettsparti vil at den enkelte skal bestemme over ens egne valg og eget liv.

Les også:  Ny undersøkelse: Vil bruke mer på forsvar

Norsk Folkerettsparti vil ikke ha en nemd som skal bestemme over enkeltmenneskets valg, skal vi ha nemder som bestemmer alt, er vi på vei til å bli et kommuniststyrt land.

4000 kvoteflyktninger pr år, hvor skal vi plassere alle?

Ja vi skal hjelpe, vi skal være medmennesker, men vi må først integrere de som allerede er i Norge og ivareta våre egne etniske nordmenn.

KrF truer dagens sittende regjering om de ikke får gjennomslag for sine fremsatte krav, hvorpå Hareide og KrF vil gå i regjeringsforhandlinger med venstresiden dersom de ikke lykkes.

Les også:  Millionutbetalinger til Nordlandskysten

KrF sier de ikke vil ha et sorteringssamfunn, men det er nettopp det vi får når små partier som KrF fremtvinger sitt politiske ståsted nærmest ved å utøve sin makt overfor partiene i regjeringsposisjon.

Norsk Folkerettsparti støtter ikke dette. Norsk Folkerettsparti er et verdiliberalistisk parti, som er opptatt av enkeltmennesket. Norsk Folkerettsparti vil at den nåværende abortloven skal bestå.

Olav Enge
Politisk nestleder Norsk Folkerettsparti

Foto: David Taylor

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.