MUSIKK: Shikoswe ute med singelen «Two Heads in a Room»

shikoswe

Shikoswe har de siste årene gjort seg bemerket på indie-scenen både her til lands og i utlandet med sine drømmende poplåter og særegne stemme. Nå er det duket for tredje låt ut fra det kommende albumet Back In The Tall Grass, som ventes før sommeren.

Shikoswe har vært listet på radio med singelen «To The Dogs», som ble sluppet sammen med en bemerkelsesverdig musikkvideo for en stund tilbake. Den Bergensbaserte artisten fikk strålende kritikk på Trondheim Calling nylig, og har allerede rukket å spille på toneangivende festivaler som Øya, Bergenfest og Vill Vill Vest.

– «Two Heads in a Room» er en sang om å gjøre én ting og føle en annen. På overflaten handler den om å gjøre det slutt med noen på en klumsete og kjip måte, men den er kanskje også om en konflikt mellom to versjoner av meg. Én som vil mitt eget beste, og én som stadig saboterer. I tillegg til en konklusjon om at jeg ikke kan forstå hva jeg føler for noen ved å stalke dem på internett, forteller hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.