MUSIKK: Kevin Haugan ute med låta «Mi Amor»

pink soda

Kevin Haugan er klar med sitt tredje utgivelse, og denne gangen med en latino-inspirert låt som får deg til å vrikke på dansefoten! 

«Mi Amor» er skrevet av Kevin Haugan sammen med Beate Glenne, Kris Andre Drageset og Martin Nyheim, og produsert av Jonas Jensen.

Kevin en unik kombinasjon av kunstneriske evner, med sang, dans og skuespill, som gir publikum den fulle pakken og en opplevelse som man ikke glemmer. Kevin kom nylig hjem fra Malaga, etter å ha filmet en musikkvideo med dansecrewet sitt til låta!

Kevin har på mange måter vokst opp bak scenen, da hans familie har dedikert sine liv til scenekunsten. I en alder av 8 år tok Kevin til scenen, og der har han blitt værende siden. De siste årene har Kevin hatt hovedrollen i store produksjoner og musikaler som “Mowgli” og “Billy Elliot” på noen av de største scenene i Oslo. I dag er han blitt 17 år, og han er klar til å fokusere på sin karriere som artist.

Kevin Haugan vil spre positiv energi og inspirere andre til å jobbe for å nå drømmene sine. I 2019 vil han slippe flere dansbare og lekne låter, som reflekterer hans sprudlende personlighet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.