MUSIKK: Kevin Boine ute med låta «Aurora»

universal

Legenden i fra Nord – Kevin Boine – er tilbake med sin kjærlighetserklæring «Aurora»; et romantisk eventyr pakket inn i en metafor om det vakre Aurora Borealis som skinner over nattehimmelen i Hammerfest.

Den unge smeden er for tiden er i slutten av sin sommerturné som spenner over 15 gigs og festivaler rundt omkring i Norge. Basert på responsen fra publikum ser man en tydelig en oppsving etter hans #10 hit «Swipe Up», gjort i samarbeid med influenseren Martine Lunde.

– Jeg har et veldig sterkt forhold til Nord-Norge og ønsket derfor å skrive om noe mange kjenner til. Det er ikke alle som klarer å relatere seg til Nordlys, men alle kan tenke seg hvordan kjærlighet er. Og på den måten har jeg skrevet låten slik at lyttere skjønner hvilken kjærlighet jeg har for Nord-Norge og Nordlys, sier Kevin Boine.

Med over 55 millioner streams bak seg har Kevin Boine i det skjulte vokst til å bli en av nordens største norskspråkelige artister. Den 25 år gamle sveiseren fra Karasjok headliner festivaler med tusenvis av publikummere rundt omkring i Skandinavia, og er en av svært få artister som krysser landegrenser i sin sjanger. Selv blir han omtalt som Finnmarks partykonge – og denne kongen er klar for å vinne festen i resten av Skandinavia, og så verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.