MUSIKK: Hanne Mjøen ute med låta «Emotional Fever»

hes

Hanne Mjøen har blitt kjent for sin særegne stemme og ærlige tekster, pakket inn i et drømmende, elektro-poplandskap med flytende synther og pulserende rytmer. 

På den nye singelen «Emotional Fever» forteller hun historien om en følelsesmessig kamp, der man i det ene øyeblikket føler at en relasjon skal vare evig, og i det neste får et panikkanfall og bare vil komme seg vekk. Disse plutselige endringene man ikke er i kontroll over, føles som en feber.

Låten starter som en skjør vuggesang, som bygger seg opp til et lidenskapelig og stormfullt refreng, toppet med elektroniske ekko. Denne låten lar deg gråte, være sint, danse og feire. Den følelsesmessige feberen kommer til å ta tak i deg, og det er bare å la seg smitte.

Da Hanne Mjøen slapp låta «Hell With You» i vår, ble den umiddelbart listet på både NRK P1 og NRK P3 her hjemme, samt at den fikk masse oppmerksomhet både i- og utenfor Norge. Låten var, som etterfølgeren «Too Tired», hentet fra den kommende EP’en «Emotional Fever», som markerer starten på et nytt musikalsk kapittel for unge Mjøen. Selv omtaler hun EP’en som en berg-og-dalbane av følelser. Tematikken som går igjen i låtene er det brutale møtet med voksenlivet uten å helt vite hva man føler og hvem man er enda.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.