Lanserer teleskop for innebruk – Og iPhone!

swarovski

Swarovski Optik er en verdensledende produsent av langdistanseoptikk. I dag informerte selskapet at de lanserer sitt første teleskop for innebruk.

Fra og med den 12. november er den elegante ATX Interior fra Swarovski Optik tilgjengelig. Til forskjell fra selskapets andre produkter er ATX Interior spesielt utviklet for bruk innendørs, og den passer perfekt som en innredningsdetalj i hjem med vakker utsikt.

ATX Interior er en spesialutgave av Swarovski Optiks lovpriste ATX-85 Innvendig er det det det samme teleskopet, men utvendig skiller den seg ut med et unikt design og et stilig stativ i tre. Det er også mulig å løsne teleskopet fra stativet og montere det på et annet.

Les også:  Vil ha hele Norge med på tur gjennom storstilt samarbeid

Behagelig
Swarovski Optik har benyttet mye av teknologien fra de populære kikkertene i SWAROVISION-serien. ATX Interior har et optisk nivå helt i toppen av verdensklassen. Den gir brukeren en forstørrelse på 60 ganger, og et synsfelt på 41-23 meter (M/1000m). Synsfeltet inneholder til og med en effektiv objektivdiameter på 85 mm. Takket være den vinklede linsen i ATX Interior er den i tillegg svært behagelig ved lang tids bruk.

Les også:  Batterinyheter fra Husqvarna: Sammenleggbar gressklipper og trimmer for mindre hager

– Vi har en utrolig vakker natur i Norden, og derfor vil dette teleskopet kunne passe ekstra bra her. ATX Interior har i det siste kun vært observert i Prinsessan Lillians suite på Grand Hôtel i Stockholm. Nå er den endelig tilgjengelig i butikker og på nettet, og den fungerer utmerket for deg med havs-, sjø- eller skogsutsikt og som ønsker å kunne nyte denne litt mer av denne sier Louise Roseen, CEO Nordic hos Swarovski Optik.

Les også:  17. mai-trikset som gjør barn og foreldre tryggere

Foto med telefonen
Til Swarovski ATX-85 kan det kjøpes en adapter som gjør at du enkelt kan fotografere gjennom teleskopet med en iPhone. Det du trenger er en AR-S adapterring ATX, noe som er en ring man trer på teleskopet.

Dette komplementeres med telefonadapteren VPA Variable Phone adapter som passer til de fleste mobiltelefonene på markedet.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.