Klokkemerket GRÖNLI fra Nordland gjør suksess

GRÖNLI

Lasse Furuhovde Grønli fra Fauske i Nordland jobber egentlig med fiskeoppdrett til daglig, men under corona-tiden startet han sitt eget klokkemerke.

Klokkemerket fikk navnet GRÖNLI og nordlendingen gjorde en formidabel jobb med design og produksjon av eksklusive kvalitetsklokker, GRÖNLI-klokkene har blitt en suksess med utsolgte modeller, og nå sikter Lasse mot å utvide selskapet.

– Jeg ønsker gjerne å utvide merkenavnet med å produsere spesifikke kvinnemodeller, at man produserer opp en batch for herre og en batch for kvinne, litt for å treffe mer på kvinnesiden av armbåndsur da jeg ser at i hovedsak så er mye av salget mot menn, der har jeg en jobb å gjøre, sier Lasse.

– Jeg skulle gjerne ha hatt mer salg mot utlandet, men i dette øyeblikk så fokuserer jeg mest på å bruke tid og penger rettet mot det norske markedet, mye av grunnen er at det er der jeg har min hovedkundebase, så da faller det naturlig å satse mest mot der man har kunder, forklarer Lasse.

Lasse Furuhovde Grønli er med andre ord i ferd med å lage ikke bare en nord-norsk susesshistore, men kanskje også en internasjonal suksess. Men Lasse har bena trygt plantet på jorda og er ydmyk.

– Dette har vært så langt en fantastisk reise, møte de flotte kundene mine, møte så mange flinke folk i næringen som ønsker å lære bort hvordan man driver bedrift, de som har hjulpet meg gratis med bilder og råd, og ikke minst takke alle som har hatt troa på meg, alle de som har heiet meg frem i et veldig konkurransehardt marked. Dette har vært gøy og håper virkelig at jeg kan fortsette med dette så lenge jeg kan, avslutter Lasse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.