Stjernekomikeren Dave Chappelle kommer til Norge!

live nation

Dave Chappelle tar turen til Norge for første gang! Det er ingen tvil om at det blir rift om billettene når en av verdens mest populære komikere gjester Oslo Spektrum lørdag 29. februar.

Dette er Chappelles eneste show i Norden, og en av fire byer han besøker i Europa. Billetter er i salg fredag 24. januar kl. 10.00.

Den grensesprengende komikeren er kjent for sin skarpe og særegne måte å utforske rase, populærkultur, sex, narkotika, politikk og berømmelse. Han har gjennomført over 1600 show de siste fire årene, og pleier å selger ut på få minutter. Vi er utrolig glad for å endelig få Dave Chappelle til Norge, noe både vi og fansen har ventet på lenge. 

– Dette er en booking som har vært på ønskelisten min i flere år! Rett og slett bucket list-materiale på kontoret. Dave Chappelle er en av verdens største komikere og vi er veldig stolte av å kunne invitere til en uforglemmelig kveld i Oslo Spektrum, sier Martin Nielsen, Head Promoter i Live Nation Norge.

I 2017 ga Dave Chappelle ut fire etterlengtede show på Netflix: «The Art of Spin», «Deep in the Heart of Texas», «Equanimity» og «The Bird Revelations». Alle fire ble sluppet på vinyl, og Chappelle mottok Grammy i kategorien Best Comedy Album i 2018 og 2019. I tillegg til dette har han blant annet blitt tildelt prisen for Comedy Tour of The Year av Pollstar i 2014 og 2018, og han vant sin andre Emmy for Outstanding Variety Special med «Equanimity» i samme år. Før jul ble han hedret i Washington da han ble tildelt The Mark Twain Prize for American Humor.

Han er mannen bak kultfenomenet «The Chappelle Show» (2003) – et av de mest populære programmene på Comedy Central. Serien ble nominert til tre Emmy-priser, og er tidenes mest solgte TV-show på DVD. Som skuespiller har Dave Chappelle medvirket i filmer som Bradley Coopers prisbelønnede «A Star is Born», Spike Lees «Chi-Raq», klassikeren «You’ve Got Mail», og komedier som «Half Baked», «The Nutty Professor» og «Robin Hood: Men in Tights».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.