JYSK forplikter seg til barnekreftsaken

jysk

Tidligere i år ble JYSK Norge med på landets største fotball lag, for å vise støtte til kreftsyke barn sammen med Barnekreftforeningen. Målet var å samle inn penger til barnekreft. Nå ønsker JYSK å forplikte seg til barnekreftsaken sammen med Barnekreftforeningen.

– Tusen takk til alle dere i JYSK for at dere er med på laget under årets FotballtrøyeFredag. Takket være samarbeidspartnere som dere når vi ut til enda flere! Vi setter stor pris på at dere ønsker å bidra til årets kampanje, og gleder oss til å se hva vi kan få til sammen for den viktige saken, sier Camilla Korsæth Reinhartsen, Næringslivsansvarlig Barnekreftforeningen.

103 JYSK butikker markerte #FotballtrøyeFredag 6. mai tidligere i år, en aksjon som ble satt i gang av foreldre som har barn med kreft.

– Vi opplevde et stort engasjement blant våre ansatte, og vi er veldig glad for at vi fikk være med på dugnaden. Vi håper vi kan få til større ting sammen med Barnekreftforeningen sier Fatima Elkadi, kommunikasjonssjef i JYSK Norge.

Kampanjen ble arrangert av Barnekreftforeningen for andre året på rad, med mål om å sette søkelys på kreftsyke barn og deres drømmer.

– For oss i Barnekreftforeningen handler FotballtrøyeFredag om at barn har mye de skal oppleve. De har drømmer, tanker og planer for fremtiden. Barn med kreft drømmer også om fotball. Gjennom FotballtrøyeFredag inviterer vi hele Norge til å delta i kampen mot barnekreft. Målet er å rette fokus mot -og samle inn midler til barnekreftsaken, slik at barn og unge med kreft skal få den fremtiden de fortjener, sier Reinhartsen.

Til sammen ble det samlet inn 2,4 millioner kroner til barnekreft under årets kampanje.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.