John Olav Nilsen & Nordsjøen slipper låta «Cookie, kom tilbake»

hes

Våren starter godt, med nye og vakre om enn vemodige nye toner fra Bergenspoeten John Olav Nilsen og Nordsjøen. Singelslippet etterfølges av en lenger turné og er hentet fra et splitter nytt album, som ventes til høsten.

– Våren 2022 var vinden ekstra fiendtlig, men samtidig hadde den et uvanlig vemodig drag over seg. Det fikk meg til å skjønne at jeg måtte, fri for sentiment og nostalgi, begrave flere års arbeid. Vi måtte ta grep med bare hender, hvile på mot, ikke (data)maskin, skru oss inn og skrape fram kraften som hadde gjemt seg, forteller John Olav Nilsen.

– Så helgen etter begynte arbeidet med å spille inn en plate i levende live i studio til E. Det ble som et kjærkomment gjensyn i framtiden med en vår egen tapte kunst. Jeg føler på meg at det høres. Dette er første drypp. Lyrikken skrev jeg i et rom ved Bergen Havn, så klart. Cookie, kom tilbake, avslutter Nilsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.