Hyundai blant de største i verden på elbil

biler speed

Hyundai har tatt en ledende posisjon på elektriske biler, og har med de populære modellene IONIQ electric og KONA electric bevist at merket setter nye standarder for effektivitet og rekkevidde. Ambisjonen internasjonalt er å bli blant de tre største i verden på elbil.

De to elektriske modellene IONIQ electric og KONA electric har blitt store salgssuksesser, og i 2019 har Hyundai tatt steget helt opp blant de største merkene i Norge.

– Hyundai viser at vi mener business med våre elbiler. Ikke bare er drivlinjene våre helt i tet rent teknologisk, men vi lager også fantastisk gode elbiler som er fullspekket med det aller siste av utstyr innen sikkerhet, komfort og underholdning. Derfor bør ikke våre ambisjoner de neste årene være overraskende for noen, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Så langt i 2019 har Hyundai tatt en posisjon blant de fem største merkene i Norge. Ser man på elbil alene, er Hyundai nest største merke. En solid leveringstakt inn i året betyr at godt over 1.250 nordmenn har fått sin nye elbil fra Hyundai på bare få uker etter nyttår.

– Veksten vi opplever i Norge i øyeblikket er på mange måter en refleksjon av hva vi forventer for elbil internasjonalt de neste årene, sier Knudsen i Hyundai.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.