Huseierne glade for at regjeringspartiene vil endre boligsalgsreglene

huseierne

Huseiernes Landsforbund er glade for at regjeringspartiene i Kommunal- og forvaltningskomiteen i dag har støttet regjeringens lovforslag om endringer i bolighandelen.

– Dette er viktige lovendringer som vil komme både boligselgere og boligkjøpere til gode, sier generalsekretær Morten A. Meyer i en kommentar.

Det er bred enighet om at konfliktene i bolighandelen er for mange og for store. Det rammer helt vanlige forbrukere, både boligselgere og boligkjøpere, hardt. Dagens lovgivning sender kjøpere og selgere på kollisjonskurs. Vi forsikrer oss mot konsekvensene av krangling istedenfor å forebygge kranglingen. Disse lovforslagene vil gjøre slutt på dette.

I dag har kommunal- og forvaltningskomiteen lagt frem sin innstilling til Stortinget. Regjeringspartienes representanter har i all vesentlighet støttet regjeringens forslag til nye boligsalgsregler.

– Vi er glade for at regjeringspartienes medlemmer i komiteen støtter lovforslaget. Regjeringspartiene har flertall i Stortinget, og vi legger til grunn at forslaget nå blir vedtatt til beste for norske forbrukere. For oss i Huseierne er det å sørge for best mulig dokumentasjon av boligen som skal selges den beste måten å redusere konfliktene i bolighandelen på, sier Morten A. Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.