Her kan du se tittelkampen i tungvekt mellom Joshua og Ruiz

viaplay

Nordic Entertainment Group viser tittelkampen i tungvekt mellom Anthony Joshua og Andy Ruiz eksklusivt på Viaplay som pay-per-view i Norden. De to superstjernene vil kjempe om Joshuas fire verdensmesterbelter i Madison Square Garden 1. juni i New York.

Den ubeseirede IBF-, WBA-, WBO- og IBO-mesteren Anthony Joshua (22-0, 21 KOs) vil gjøre en etterlengtet USA-debut mot Andy «The Destroyer» Ruiz (32-1, 21 KOs) 1. juni i New York. 

Joshua mot Ruiz vil vises direkte som pay-per-view-sending på Viaplay i Norge og koste 499 kroner. 

NENT Group har rettighetene til alle tittelkampene til Anthony Joshua i Norden, i tillegg til en rekke andre store boksebegivenheter, UFC og ONE Championship.

Sportssjef i NENT, Anne Tufte, gleder seg til en helg i sportens tegn på mediehusets flater.

– Vi er helt unike når det kommer til sport i verdensklasse, og ikke minst innenfor boksing og MMA. Superstjerner som Joshua og Wilder har skapt enorm interesse for tungvektsklassen, og vi ser at bokseinteressen er stor blant nordmenn. Samme helg viser vi et historisk UFC-stevne direkte fra Globen i Stockholm og finalen i Champions League. Det blir et hat-trick av hendelser med noen av verdens beste idrettsutøvere i sentrum, forteller Tufte. 

NENT Group viser mer enn 50 000 timer direktesendt sport i året på TV og Viaplay, inkludert UEFA Champions League, Bundesliga, NHL, NFL, Formel 1, boksing, UFC, tennis, håndball og golf.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.