Get kåret til Norges beste på bredbånd

get inside telecom

Onsdag kveld ble Get kåret til Norges beste bredbåndstilbyder. Get fikk prisen under Gulltasten, som er mobilbransjens årlige prisutdeling arrangert av Inside Telecom.

– Vi har erkjent at den gode bredbåndsopplevelsen også henger sammen med en god wifi-opplevelse. Derfor har hele virksomheten vår kraftsamlet for å radikalt forbedre wifi-opplevelsen hos kundene våre, og det er dette som har hjulpet oss til å vinne denne prisen, sier Frode Elverum, sjef for bredbånd i Get.

I 2018 har Get rullet ut et nytt konsept som heter Wifix, som garanterer wifi i hele hjemmet. Selskapet har hatt god suksess med produktet og kundetilfredsheten har økt mye hos de som har fått nytt trådløst modem, og mesh-nettverk i de større boligene.

I tillegg til å fokusere på wifi har Get gjort et skikkelig løft i nettet sitt for møte nye behov. Hvert år øker bredbåndsbruken til hver nordmann med 40%, og derfor har Get investert milliarder for å ligge godt i forkant for de nye brukervanene de siste årene. Hybridfiber-nettet til Get kan nå tilby gigahastigheter til alle og enda mer robusthet.

– I 2018 har vi gjort en skikkelig oppgradering av nettet vårt og nå kan vi tilby alle kundene våre gigahastigheter. På toppen av det er det selvfølgelig gøy at juryen ser at vi har kommet veldig langt innen smart-hjem produkter, og ikke minst hvordan god teknologi gjør hjemmene enda bedre, avslutter Elverum

Allerede testet 4 gbps i nettet
Get har ved flere anledninger testet sitt eget nett på den nye standarden og fikk til nedlastingshastigheter på over 4 gbps. Det tilsvarer at en familie på fire laster ned hver sin spillefilm i 4k-kvalitet på ett sekund. Over de neste 10 årene skal Get oppgradere nettet til å tåle nedlasting på 10 gbps innen 2023 og 100 gbps innen 2030.

– Farten vi leverer rett inn i hjemme til kundene våre ligger langt foran det de aller fleste klarer å bruke. Men, det er viktig å ligge godt foran utviklingen fordi teknologien folk flest tar i bruk utvikler seg råfort, sier kommunikasjonssjef i Get, Sebastian Eidem.

Begrunnelsen fra juryen
Årets bredbåndsselskap har tatt et krafttak for å få mer fornøyde kunder. Særlig wifi-produktet deres er innovativt og bidrar til å løse et problem både for kundene og operatøren selv.

Når de da også har tatt i bruk den kjappeste versjonen av kabel-TV-standarden, og har en smarthus-løsning som ligger langt foran konkurrentene, fant juryen at prisen som årets bredbåndsselskap går til Get.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.