MUSIKK: Ida Jenshus ute med låta «That Morning»

drabant

Med «That Morning» vil Ida Jenshus vise en ny side av seg selv. Dette er den tredje låta hun slipper fra det kommende albumet «From This Day On», som er ute 23. august på Drabant Music.

– Det er en bittersøt låt, selv om melodien er positiv. Det handler om det øyeblikket der man treffer noen og alt stemmer, samtidig som man vet at det ikke kommer til å bli noe av, men at det også er det som gjør det spennende, sier Jenshus.

Resultatet er en låt som skiller seg ut fra hennes to forrige singler. Det poppete preget er definitivt der, blant annet med ABBA-inspirasjon som grunnelement, samtidig som konnotasjonene trekker mot tidlige post-punk gitarer og kanskje til og med et snev av The War On Drugs. Med dette blander Ida mye av det som er henne sammen med noe nytt.

Alt Ida skriver er veldig personlig og ofte selvbiografisk, noe hennes tidligere utgivelser er et bevis på. «That Morning» er således intet unntak, men for Jenshus er det viktig dette ikke bare er en sang for henne selv.

– Jeg vil at lytterne også skal føle at det låt for dem, til tross for at det er jeg som skriver den, sier hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.