Game of Thrones-stjernene sier farvel – til plastflasker

sodastream

I forbindelse med den siste sesongen av Game of Thrones tar stjernene ThorBjörnsson ”The Mountain”, Hannah Waddingham “Septa” og Kristian Narin “Hodor” ikke bare avskjed med den populære serien. I SodaStreams nyeste reklamekampanje vinker de også farvel til engangsplastflasker.

I hel åtte sesonger har den kritikerroste serien Game of Thrones fengslet fans over hele verden. Nå nærmer den aller siste episoden seg med stormskritt og i den forbindelse lanserer SodaStream sin nyeste reklamefilm «Say Goodbye». I kampanjen kan vi se hvordan Thor Björnsson, Hannah Waddingham og Kristian Narin i ekte GOT-ånd kjemper med plastflasker i dagligdagse situasjoner. Etter hvert forstår de imidlertid at det er på tide å si farvel til plastflaskene. I kampanjen fremmer SodaStream nok en gang sitt miljøvennlige budskap.

– Med vår nyeste reklamefilm ”Say Goodbye” vil vi på en humoristisk måte oppmuntreforbrukerne til å si farvel til engangsplastflasker og i stedet velge bærekraftige løsninger som er bra både for deg og planeten. Det er ekstra morsomt å kunne formidle dette budskapet sammen med Game of Thrones-stjernene, som har berørt utrolig mange fans rundt omkring i verden i så mange år, sier Michele Fitzwilliams, nordisk markedsdirektør i SodaStream.

– Som fan av SodaStream og talsmann for miljøet ser jeg alltid etter muligheter for å hjelpe varemerket å spre det miljøbevisste budskapet deres om engangsplast. Denne gangen fikk jeg sjansen til å gjøre det med vennene mine Thor og Hannah, noe som gjorde det enda morsommere, sier Kristian Nairn.

Reklamefilmen er en ny versjon av en allerede eksisterende kampanje fra SodaStream fra 2017 (se den her) som har blitt sendt på norsk TV det siste året. Det er ikke første gang at Game of Thrones-stjernene opptrer i en SodaStream-kampanje, men det er første gang de samles til et siste farvel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.