Fornyelsen av JYSK har endelig nådd Harstad

harstad

Etter omfattende oppussing og modernisering er JYSK endelig klare for å ønske innbyggerne i Harstad velkommen til nyåpning tirsdag 20. februar, kl. 09:00.

JYSK-butikken i Harstad har den siste tiden gjennomgått en omfattende ansiktsløftning og har nå blitt både mer inspirerende og enklere å navigere i.

I den moderniserte butikken, som åpner tirsdag 20. februar kl. 09:00, kan kundene forvente en inspirerende handleopplevelse med mer plass til det store utvalget av blant annet madrasser, møbler og interiørartikler.

– Vi er i rask utvikling og tilpasser oss fortløpende markedet og kundenes forventninger. Denne oppussingen vil gjøre hverdagen bedre både for kunder og ansatte, nå som butikken har blitt lysere og lettere å finne frem i. JYSK Harstad har mange faste og lojale kunder som nå vil få oppleve JYSK i 2018-versjon, og ikke minst vil mange nye kunder få øynene opp for vårt brede sortiment innenfor møbler, interiør, dyner, puter og madrasser, sier Store Manager, Nikolaj Hager Jensen.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988, og har nå 91 butikker i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.