Formel 1-rekord for Ving

ving

I 2017 lanserte Ving Formel 1-reiser i samarbeid med Thomas Cook Sport. Da lå volumet på 350-400 gjester i året, og de fleste gjestene var svenske eller finske. Så langt i 2022 har over 600 gjester bestilt en Formel 1-reise med Ving, og det er ny salgsrekord for selskapet.

Svein Erik Bjørheim, Product Development Manager for Fotball- og Formel 1-reiser hos Ving, er ikke i tvil om hva som ligger bak den nye salgsrekorden.

– En viktig årsak til den økte etterspørselen er helt klart pandemien, som førte til at flere millioner europeere ikke fikk oppleve Formel 1 direkte de siste to årene. Samtidig spiller Netflix-suksessen «Drive to Survive» en stor rolle, ettersom serien bringer Formel 1-dramaturgien ut til helt nye målgrupper.

Mediedekningen rundt Formel 1 i Norden er også økende, og interessen i Norge er rekordstor. I motsetning til Finland, som har hatt Formel 1-førere i verdenstoppen, har Norge aldri hatt noen Formel 1-fører.

– I år har vi Dennis Hauger som kjører Formel 2-klassen, og mange nordmenn bestiller derfor en Formel 1-weekend for også å få med seg Formel 2 på samme reise. Det har også mye å si for nordmenns økende interesse for sporten.

Bjørheim forteller at Ving arbeider med å sette sammen pakkereiser som er attraktive og enkle å bestille. Pakkene inneholder alltid flyreise, bra hotell med sentral beliggenhet og Formel 1-billetter for hele helgen. Det er også spesielt én ting han trekker fram som viktig når man skal velge en Formel 1-reise.

– Trygghet på reisen. Det som skiller oss fra de fleste av våre konkurrenter er at vi også inkluderer busstransport, med guider fra Sportsbreaks, mellom hotellet og Formel 1-banen både lørdagen og søndagen. Bortsett fra Monaco og Abu Dhabi, ligger de fleste banene et stykke fra byen man bor i. Derfor er det både trygt og komfortabelt å ha denne transporten inkludert, sier han.

Bjørheim er godt fornøyd med den nye salgsrekorden, men tror den kunne vært enda høyere.

– Faktum er at vi kunne fått inn bestillinger fra langt over 1.000 gjester i år, dersom det hadde vært flere Formel 1-billetter tilgjengelig hos arrangørene, avslutter han.

Formel 1-sesongen avsluttes alltid i Abu Dhabi, og i fjor var det tett kamp om verdensmestertittelen mellom Lewis Hamilton og Max Verstappen som ble avgjort i siste runde. Bestiller du billetter til Abu Dhabi Grand Prix med Ving i år får du også After Race-konsertbilletter inkludert – hvor blant annet Swedish House Mafia skal spille.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.