Nytt bad på én uke med flis på flis

optimera

Å pusse opp et bad fra bunnen av, kan være både tidkrevende og kostbart. Har du et relativt nytt baderom, som mangler personlighet og de rette fargekombinasjonene, er det å legge flis på flis en genial løsning. For familien til Vegard S. Aulie resulterte metoden i et splitter nytt bad på under én uke.

Vegard og Anette Aulie og deres to barn flyttet nylig inn i en 2009-bolig på Stabekk, men drømmen om å pusse opp badet ble stadig nedprioritert til fordel for andre prosjekter.

Tanken på uker med støv, støy og store utgifter var lite fristende. Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, ble de introdusert for flis på flis-metoden. Løsningen er like enkel som den er genial, mener Vegard Aulie.

– Ved å legge flis på flis, begrenser man tidsbruken betraktelig. Hele prosessen går smidigere, og det blir mindre støv og påkjenninger for resten av boligen. Vi, som en familie på fire, kunne fint bo her samtidig som vi pusset opp, forteller han.

Flis på flis på badet – genialt enkelt
Med flis på flis blir baderommet oppgradert, uten at du må sette av voldsomt med tid og penger til en kostbar totalrenovering.

– Når du skal legge flis på flis, må du først fjerne alt av baderomsmøbler og gjøre badet helt rent. Deretter er det bare å prime, legge på flislim og nye fliser, akkurat som om du skulle flislagt et nytt bad, forklarer Aulie.

Flisekompaniet har lang erfaring med flis på flis på bad, og bistår gjerne med både material- og fargevalg, så vel som selve jobben. Vi kunne bare si hva vi ville ha, og resultatet ble deretter, sier Aulie om opplevelsen.

– Håndverkerne kom hit på befaring. Der ble vi enige om hvordan vi ville ha ting. Utforming. Deretter kom de med forslag til hvordan de mente det burde løses, for å få et penest mulig resultat.

Flis på flis – for deg som vil spare tid og penger
Flis på flis på badet er tidløst, trygt og vedlikeholdsfritt. Ikke minst gir det et hav av muligheter med tanke på stil og farger. Det er et spesielt godt alternativ for deg som har et relativt nytt bad, men ikke er helt fornøyd med utforming og stil. Da har du kanskje verken tid, penger eller tålmodighet til å sette i gang med en totalrenovering.

– Huset vårt er fra 2009, så baderommet var ikke så altfor gammelt. Likevel ønsket vi oss sårt en oppgradering. Flisene var kjedelige og vanskelige å rengjøre, og badet stod ikke i stil til resten av boligen. Vi følte rett og slett at det manglet personlighet, forklarer Vegard.

Fra håndverkerne begynte på jobben til de var ferdige hjemme hos Vegard og familien, tok det nøyaktig fire arbeidsdager. Deretter fulgte én dag med montering av baderomsmøbler.

– Vi ble veldig lite påvirket av prosessen med å få et renovert bad, sier Vegard.

Oppgraderte til drømmebad med flis på flis
De fleste av oss foretrekker en nøytral og dempet stil på badet, slik at det innbyr til lave skuldre og gir et pusterom i hverdagen. Farge- og materialvalg bør innby til å kunne senke skuldrene og finne ro. Tidløst er ikke det samme som kjedelig, noe det nye baderommet til Vegard og Anette er et strålende bevis på.

Resultatet ble en varig og tidløs oase i lyse og matte farger, en kombinasjon som skaper den riktige atmosfæren. De rolige fargene og de rette linjene gjør det enkelt for familien å style rommet med tilbehør i ulike farger.

– Vi ønsket oss moderne farger og størrelse på flisene, slik at rommet ble mer tidsriktig. Stikkordene vi kom med var varig og tidløst, da vi ikke ønsket oss en døgnflue av et baderom, ler Vegard.

– En trygghet å velge Flisekompaniet
Flisekompaniet er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til fordelaktige priser. Det stilles strenge krav til både leverandører og samarbeidspartnere, slik at kundene får den veiledningen og oppfølgingen de trenger.

Å pusse opp baderommet er en investering som krever gode løsninger og rett kunnskap, noe Vegard og familien har opplevd viktigheten av.

– Vi har fått all den hjelpen vi trenger av Flisekompaniet. De har gitt oss god veiledning på valg av fliser, størrelser og farger. Vi hadde selvsagt en del meninger og føringer for hva vi ønsket oss. Flisekompaniet var flinke til å ta hensyn til dem og sørget for at resultatet gjenspeiler drømmene våre. Vi er storfornøyde, sier Vegard.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.