Flere leier hytter og feriehus i Nordland

hytte nordland

Mange turister ønsker å leie hytter og ferihus i fylket. Grunnet stor etterspørsel etter leie av feriehus og hytter i Nordland har Novasol nå ansatt en ny lokal rådgiver for Nord-Trøndelag og Nordland.

Det er Rune Allan Molberg som skal representerer Novasol i Nord-Trøndelag og Nordland, og skal fremover sørge for at Novasol tilbyr en portefølje av hytter som møter en økende etterspørsel i området.

Rune er selv fra Grong og leier ut sin egen hytte (bildet over) gjennom Novasol til turister.

– De fleste hytteeierne er godt fornøyde med utleien, og jeg gleder meg veldig til å kunne informere flere om denne gode inntektsmuligheten, sier Molberg.

Som hytteeier kan du tjene gode penger på utleie. Pris varierer i forhold til sesong, beliggenhet, fasiliteter og størrelse, men en «god» hytte leier i snitt ut 10 uker i løpet av året.

– Nord-Trøndelag og Nordland tilbyr alt utenlandske turister drømmer om når de kommer til Norge. Alle som eier en hytte i dette området har et stort potensiale på dette markedet, legger den nye Novasol rådgiveren til.

Det er ingen andre aktører innen hytteutleie som har et så omfattende salgsapparat som Novasol. I tillegg til egne nettsider på 14 forskjellige språk, samarbeider de med store nettportaler som booking.com og Homeaway for å nevne noen. Dette åpner opp for hyttegjester og utleie av ferieboliger i Nordland fra hele verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.