Fire nye artister klare til Nobels Fredsfest

nobel

Julie Bergan, Amanda Delara, Wenche Myhre og Vamp er klare for Nobels Fredsfest søndag 9. desember, og med de tidligere presenterte artistene får man en aften for minnebøkene. Nå er også gratisbillettene tilgjengelige i appen «Nobels Fredsfest».

Det er en lang rekke artister som nå er klare for arrangementet, og arrangør Jan Fredrik Karlsen fra eventbyrået All-In er entusiastisk.

– Vi har fått med en gjeng norske artister som så til de grader gjør turen vel verdt. Dette kommer til å bli en helt spesiell aften – her er det noe for enhver smak, sier Karlsen.

Den endelige listen over artister er:

Amanda Delara
Christel Alsos
Eva Weel Skram
DDE
Fargespill (internasjonalt kunstprosjekt)
Freddy Kalas m/ Redd Barna synger «BlimE»-sangen
Isak m/Ella Marie, vinner av Stjernekamp 2018
Julie Bergan
Kurt Nilsen
Matoma
VAMP
Wenche Myhre
Silje Nordnes og Kåre Magnus Berg vil lede Nobels Fredsfest fra scenen.

Kjempe sammen
Nobels Fredsfest skal hedre årets vinnere av Nobels fredspris. Jan Fredrik Karlsen forteller at historiene knyttet til årets fredsprisvinnere Denis Mukwege og Nadia Murad har gått inn på alle som er involvert i Nobels Fredsfest.

– Vårt mål er selvfølgelig at denne festen skal bidra inn i det som faktisk skal være begynnelsen på et stort stykke nedrustningsarbeid. For seksualisert vold er et våpen som brukes i krig og konflikt, og ved å ta del i feiringen av Mukwege og Murad kjemper vi sammen med dem i kampen mot noe av det ynkeligste man kan utsette andre for i krigssituasjoner.

Karlsen forteller at også artistene som er med har fått, eller vil få, innsyn i hva de to prisvinnerne har gjort for å fortjene denne prisen.

12.000 mennesker i Borggården
Arrangementet finner sted på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset i Oslo, og dørene åpnes klokken 16.00. Konserten starter nøyaktig klokken 18.00 ved at et nykomponert klokkespill spilles på rådhusklokkene.

– Det vil være plass til om lag 12.000 mennesker, og billettene kommer nok til å gå raskt unna. Billettene kan hentes ut gjennom appen «Nobels Fredsfest», som i realiteten er en billettapp, sier Karlsen som håper at alle melder seg inn i gruppa til Nobels Fredsfest på Facebook og tar del i feiringen også der.

– Det er bestilt stjernehimmel, noen få minusgrader og lette snøfnugg som en avslutning på konserten. Dette vil du ikke gå glipp av!, sier Karlsen.

Slik får du billett til Nobels Fredsfest:

Last ned appen «Nobels Fredsfest». Her kan hver enkelt hente opp til fire billetter.
Billettene er tilgjengelige nå.
Grunnen til at man må bruke et slik billettsystem er at man må ivareta de krav som stilles til et arrangement som dette.

Arrangementet vil bli vist på NRK TV en time etter at konserten har funnet sted i Oslo sentrum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.