Fauske Auto skifter navn til Nordvik

nordvik fauske

1. januar ble Fauske Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedet og bruktbilforhandleren i Vikaveien på Fauske skifter nå navn til Nordvik.

– Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Nordvik er en sterk merkevare lokalt forankret i Nord-Norge som bygger på soliditet, langsiktighet og kvalitet. Det er disse kjerneprinsippene vi ønsker å bygge videre på, forteller Driftsleder Anders Olsen.

Nordvik ble etablert i 1960 består av 20 lokale bilverksted og bilforhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Sentralt er de Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra alle bilmerker. Fauske Auto som er en del av AutoMester-kjeden ble etablert av Nordvik og Per Anton Jensen fra Jensen Bilservice i 2015.

Ett år senere overtok Nordvik aksjene da Jensen gikk av med pensjon. I dag har bilverkstedet og bruktbilforhandleren på Fauske 8 ansatte.

– Vi skal fortsette å drive med det vi er best på, nemlig verksted og bruktbilsalg, mens fellesadministrasjonen i Bodø tar seg av det administrative. Å bli en del av et større system gir oss blant annet bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode, i tillegg til at vi får et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder, forteller Anders.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.