Computas første nordiske selskap med spesialisering på Google Cloud

google

Som første nordiske selskap har Computas oppnådd spesialisering innen App Development på Google Cloud Platform. IT-selskapet er fra tidligere en av få nordiske Google Premier Partners og har Nordens største Google Cloud-sertifiserte fagmiljø. Etterspørselen etter applikasjonsutvikling og ekspertise på skyteknologi er økende, ifølge Computas.

Spesialiseringen innenfor App Development er oppnådd på bakgrunn av antall sertifiserte Cloud Architects og Cloud Engineers. I tillegg kreves det dokumenterte leveranser til kunder på utvikling av løsninger på Google Cloud Platform, og en grundig evaluering av disse fra Google. Computas kan vise til en rekke prosjekter basert på denne teknologien, blant annet hos Aker Solutions, Hafslund og Brønnøysundregistrene.

Les også:  Derfor er det spesielt viktig for norsk sjømatnæring å være synlig i Kina

– Spesialiseringen er et viktig signal å sende markedet om at vår ekspertise på sky er helt i front, sier administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen.

– Vi ser at stadig flere av våre kunder etterspør vår ekspertise på multicloud. De ønsker å benytte seg av en kombinasjon av flere skyplattformer, og vi har flere oppdrag som krever denne kompetansen, både i offentlig og privat sektor, forteller han.

Les også:  Ny rekord: Black Week ga pakkerekord for Posten

Eilertsen understreker at Computas også satser videre på andre skyplattformer, som Microsoft Azure. Selskapet er Microsoft Gold Partner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.