Camilla – strikkeprinsessen i Bodø

strikking camilla

Til daglig jobber Camilla Naurstad (24) på Princess interiør på City Nord, men på fritiden elsker hun å hekle og strikke. Og å blogge om hekling og strikking.

Bloggen hennes er faktisk blandt de 5 mest leste bloggene i Bodø på blogg.no. Camilla har jobbet hos Princess i litt over 8 år nå, og trives veldig godt med det.

– Her får jeg jobbet med trivelige kunder, kollegaer, interiør, farger, former og utstillinger, noe jeg liker veldig godt, sier Camilla.

Med sin interesse for strikking og hekling passer nok jobben på Princess perfekt for Camilla som er født og oppvokst i Bodø.

– Det er ikke noe direkte sammenheng mellom jobben min og hobbyen min, men begge delene handler en god del om farger, sammensetninger og det å komme frem til et sluttresultat. Jeg liker å ha utfordringer og har derfor i den senere tid begynt å lage litt oppskrifter selv. Den som har slått mest an er nok oppskriften min på personlig lappeteppe som jeg lagde til min datter.

Camilla Naurstad har en samboer, ei lita jente på rett over året, hund og katt. Det er rett og slett imponerende at hun får tid til så mye på fritiden.

– Bloggen min omhandler for det meste hekling og strikking, men jeg har også i den senere tid blitt hekta på sying. Det vil nok komme mer som handler om søm også, i tillegg til strikking og Hekling så klart. Ellers ser jeg at jeg desverre ikke har så mye tid til hobbyen min som jeg hadde før, da jeg har ei lita ei som krever sitt og som jeg liker å tilbringe tid med. Men noe håndarbeid blir det innimellom! Nå holder jeg på med et personlig lappeteppe til tantebarnet mitt som han skal få i dåpsgave i slutten av oktober, så nå håper jeg bare at jeg rekker å få det ferdig, sier Camilla.

Den travle strikkeprinsessen fra Bodø var litt overrasket da hun fikk vite at bloggen hennes var så populær at den lå på topplisten på blogg.no.

– Jeg må ærlig si at jeg ikke helt har fått med meg at jeg lå på topp 5, da det siste året bokstavelig talt har flydd av sted, men veldig gøy og stas å finne ut av det nå! Det gir meg motivasjon til å starte opp igjen å prøve å få blogget litt mer fremover, avslutter Camilla.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.