Camilla Läckberg lager såpeserie på Viaplay

viaplay

Sveriges mest populære forfatter har solgt mer enn 1,3 millioner bøker i Norge og 23 millioner på verdensbasis. Nå skal Camilla Läckberg gå fra bøker til skjermer og lage den nye Viaplay Original-serien «Hammarvik» som får premiere om et drøyt år.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg blir litt nostalgisk når jeg snakker om såpeserier, og ønsker å lage en såpeserie i moderne drakt, forteller Camilla Läckberg.

Nordic Entertainment Group har trappet kraftig opp satsingen på egenproduksjoner og lager nå minst 20 Viaplay Original-serier årlig. Camilla Läckberg og Nordisk Film TVs nye serie blir den første såpeserien til det nordiske konsernet.

Den nye Viaplay-serien er en moderne tolkning av såpesjangeren, og skildrer det lille samfunnet Hammarvik der en seriemorder går løs. Hovedpersonen og politikvinnen Johanna kommer tilbake til gamle trakter for sin mors begravelse, og det tar ikke lang tid før hun fanges av gamle konflikter. 

– Jeg elsker og har savnet de tradisjonelle såpene, og har samtidig lengtet etter å få lage en såpeserie i moderne drakt. Vi har hentet inspirasjon fra Big Little Lies, Frustrerte Fruer og Svenska Hjärten, forteller Läckberg.

Serien utspiller seg i et nabolag som representerer hele Sverige gjennom seks forskjellige familier som bor side om side. Fra arbeiderklassen til beste velstand, og med en uløst drapsgåte som garanterer mange overraskelser og vendinger.

«Hammarvik» har nordisk premiere på NENT Groups strømmetjeneste Viaplay i slutten av 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.