Bransjeprofil til Skattebetalerforeningen

Skattebetalerforeningen

Den erfarne advokaten Per-Ole Hegdahl begynner som rådgiver i Skattebetalerforeningen. Per-Ole Hegdahl kommer fra Regnskap Norge, der han blant annet har hatt fagansvar for myndighetsarbeid og den faglige kommunikasjonen ut mot medier og medlemmene. I tillegg har han bred erfaring med å bistå regnskapsførerbransjen.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har fått med oss Per-Ole Hegdahl på laget, sier Karine Ugland Virik, administrerende direktør i Skattebetalerforeningen.

– Han besitter en kompetanse som jeg vet vil være svært nyttig for våre medlemmer og i tillegg vil han kunne bistå oss til å jobbe mer målrettet inn mot myndighetene.

– Jeg har vært lenge i Regnskap Norge, opplevd mye, og fått være med på en utrolig spennende reise. Nå dukket det imidlertid opp en god mulighet til å være med på å videreutvikle Skattebetalerforeningen, sier Hegdahl.

I Skattebetalerforeningen kommer Hegdahl til å jobbe med både medlemskontakt og med myndighetskontakt, og i tillegg kommer han til å få ansvar for mediekontakt.

– Det spiller en stor rolle at jeg får muligheten til å jobbe tett med fag, at jeg i større grad kan jobbe som advokat og at jeg samtidig kan ha en nær og god kontakt med både skattebetalere, regnskapsbransjen og små og mellomstore virksomheter. Jeg gleder meg til å bli en del av et så sterkt team med skatte- og avgiftsrådgivere som hver dag er i direkte kontakt med enkeltpersoner og virksomheter og bistår med å løse deres praktiske problemstillinger i hverdagen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.