Årets julehave 2018: Liebherr vinskap?

witt

Vinelskere har veldig strenge krav til oppbevaring av vin. Noen elsker å kunne nyte vinen her og nå, og andre ønsker å spare favorittvinen til den helt riktige begivenheten, og noen ønsker en kombinasjon.

Da kan et Liebherr vinskap med TipOpen og to separate temperatursoner være tingen. Det integrerbare Liebherr vinskapet UWTgb 1682 måler 82 cm i høyden og samler alle fordelene ved oppbevarings- og serveringsskapene i ett skap; det er utstyrt med to temperaturområder, der temperaturene stilles inn uavhengig av hverandre mellom +5°C og +20°C. Dermed kan du oppbevare både hvit- og rødvin ved den helt riktige serveringstemperatur samtidig.

Liebherrs touch-open dør med TipOpen teknologi er den perfekte løsning på et grepsfritt kjøkkendesign. Ved et lett trykk åpner glassdøren automatisk ca. 5 cm, så kan døren med letthet åpnes ytterligere.

Luftfilter, LED belysning, bøketrehyller på teleskopskinner, elektronisk LCD-display med touch meny har dette vinskapet også, så dette må være vinskapet for den som har alt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.