Apollo kåret til Norges beste reisearrangør – igjen!

apollo

Under helgens Grand Travel Awards ble Apollo nok en gang kåret til Norges beste charterarrangør. Det er ellevte året på rad reisearrangøren vinner utmerkelsen, som anses som en av de mest prestisjetunge i norsk reiselivsnæring.

– Denne prisen er først og fremst en hyllest til alle Apollos dyktige ansatte. Å motta den for ellevte år på rad gjør meg derfor utrolig stolt – og samtidig veldig ydmyk. Vi har jo noen sterke konkurrenter der ute, sier en smilende Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

Haug tror også Apollos lokale tilhørighet både på reisemålene og her hjemme har spilt en viktig rolle. Siden oppstarten har reisearrangøren satset stort på distriktene, og er i dag den eneste av charterarrangørene som flyr direkte fra hele 14 flyplasser i Norge.

– Apollo ér distriktene – de er en stor del av vårt DNA og en helt avgjørende faktor til vår suksess. Derfor betyr det også enormt mye for oss å vinne denne prisen, for den viser at vi har vært dyktige til å ivareta verdifulle samarbeid med lokale byråer og flyplasser. Det kan vi ikke være annet enn stolte av – og det skal vi heller aldri slutte med, lover Apollo-sjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.