Anima – stopp dyremishandling kåret til en av de mest effektive organisasjonene i verden

meløy

Det har nå blitt kunngjort av, Animal Charity Evaluators hvem som er topp 4 mest effektive organisasjoner over hele kloden som jobber for dyrs rettigheter, og Anima – stopp dyremishandling er en av dem.

Hvis du vil støtte en organisasjon som hjelper dyr på en mest mulig effektiv måte, hvilken bør du velge? I henhold til uavhengige vurderinger utført av Animal Charity Evaluators, bør Anima være et av dine første valg. Anima International, som er representert i Norge av Anima – stopp dyremishandling er blitt rangert som en av de 4 mest effektive NGOene for dyr i verden.

Animal Charity Evaluators er en uavhengig NGO basert i USA med mål om å identifisere hvilke organisasjoner som gjør det beste arbeidet for dyrene over hele verden. Velforeninger gjennomgår en streng evalueringsprosess, inkludert omfattende intervjuer med ledelse, tilbakemeldinger fra alle ansatte, grundig økonomisk rapportering, strategivurderinger og fremdriftsevalueringer. Bare fire organisasjoner blir valgt fra hele verden hvert år som de mest effektive i verden med å hjelpe dyr og med ACEs egne ord – «Disse organisasjonen står over resten når det gjelder kvaliteten og mengden av arbeidet deres.»

– Vi visste at Anima – Stopp dyremishandling sitt arbeid var viktig for dyrene i Norge, men å bli kåret til en av de mest effektive dyrevernorganisasjon i verden vil hjelpe oss å ta vårt arbeid til et nytt nivå, slik at Anima kan fortsette å være en sterk stemme for dyrene, uttaler Camilla Dahlberg, kampanjeleder i Anima – Stopp dyremishandling. 

Det vekket oppsikt når Anima gikk ut med sin kampanje mot buregg i fjor, dette var da en ny form for aktivisme i Norge. Med tittelen «400 dager i bur for billige egg» hadde Anima en helside annonse i Klassekampen og Dagbladet. Vi jobber videre med næringslivskontakt for å få slutt på bruk av buregg. Vårt arbeid i Norge har ført til at flere store aktører har valgt å slutte med buregg. Blant annet Nortura, Orkla, og Reitangruppen Se hele listen over firmaer og eggleverandører uten egg fra høner i bur. I tillegg har over 5500 nordmenn til nå meldt seg på Veganerutfordringen for å få starthjelp til å spise mer dyrevennlig. 

– Vi er svært stolte av våre resultater for dyrs rettigheter, både nasjonalt og internasjonalt, sier Dahlberg og fortsetter, dette er en anerkjennelse for den jobben vi gjør for dyrene og det gjør oss enda mer motivert til å fortsette vårt viktige arbeid med våre kampanjer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.