68 % av norske single mener at man kan forelske seg i en stemme

apple

I september 2021 lanserte happn nye stemmefunksjoner i appen, happn voice, for å gi single en mer emosjonell og autentisk nettbasert datingopplevelse. Fra og med i dag kan norske single endelig bruke stemmefunksjonen happn voice med to hovedfunksjoner: lydnotat og lydsamtale. Den tredje funksjonen, lydfeed, vil snart være tilgjengelig.

En fersk undersøkelse fra happn viser at hele 72 prosent av norske single savner autentisitet i dagens datingapper. Single sier at de ønsker å skape et tettere bånd med Crush-en på et tidligere tidspunkt.

Og stemmen viser seg å være en viktig faktor. Mer enn halvparten mener at stemmen kan påvirke hvordan man oppfatter en person. I tillegg mener 40 prosent at stemmen kan skape et sterkere forhold mellom to personer i en datingapp.

Typen stemme utgjør også en stor forskjell når du flørter med en Crush. Den samme undersøkelsen viser at vi tiltrekkes av ulike typer stemmer. Se resultatet:

1. 57 % av happn-brukerne foretrekker en sexy stemme

2. 36 % av happn-brukerne foretrekker en dyp stemme

3. 14 % av happerne foretrekker en selvsikker stemme

– Vi er utrolig glade for endelig å kunne lansere happn voice i Norge. Vi ser en stor etterspørsel etter autentisitet og et sterkt ønske om å skape tettere bånd, og derfor håper vi å gi de single en mer autentisk opplevelse med Crush-en , sier Simone Quist Mathiesen, svensk datingekspert i happn.

Funksjonene vil være gratis og tilgjengelige for alle happn-brukere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.