4.000 har solgt egen bolig selv

eiendom

I mars passerte den digitale eiendomstjenesten Propr.no 4.361 inngåtte oppdrag med boligeiere som vil selge, egen bolig, selv.

– Dette er en viktig milepæl for oss i Propr.no som nå også har kunder i absolutt alle norske kommuner, sier daglig leder, Kjetil Eriksson, i Propr.no.

Den digitale nettjenesten Propr.no har 4.361 inngåtte oppdrag siden starten i 2016 hvor nordmenn selger sin egen bolig ved hjelp av en heldigitalisert tjeneste.

Megleren koster flesk
Den absolutt største utgiften ved et boligsalg er eiendomsmegleren. De tar seg godt betalt for tilrettelegging, annonseskriving og visninger, og skal ha provisjon av salget.

– Men å bruke megler er ikke nødvendig når boligen din skal selges, sier Eriksson. Boligsalgstjenesten Propr har tilrettelagt for at boligselgere kan selge selv på en enkel, trygg og rimelig måte.

I gjennomsnitt er det faktisk 80 000 kroner å spare på å selge selv. 4.361 oppdrag gir mange sparte penger for forbrukerne. – Vi har spart forbrukerne knappe 350 millioner kroner i perioden, sier Eriksson. 

Automatiserte prosesser
Propr.no er en digital nettjeneste som bruker avansert maskinlæring og er Norges største boligsalgstjeneste på nett. Det har utviklet et system som erstatter eiendomsmegleren. Ved hjelp av teknologien kan du selge boligen din selv på et trygt, sikkert og enkelt møte, uten et fordyrende mellomledd. 

– Alle vet at det har vært en stor utvikling på den digitale fronten for gjennomføring av en bolighandel i Norge i dag, sier han og legger til at før ble store deler av arbeidet utført manuelt av eiendomsmeglere.


I dag er dette kun noen tastetrykk og helautomatiserte prosesser, og Propr-sjefen mener at dette har gjort mange eiendomsmeglere overflødig i helt standard eiendomshandler og de fleste har tid til å spare penger.

– Vi har klart å endre tankesettet til 4.361 mennesker, og fortsetter med full styrke gjennom dette året, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.