ANNONSE: 3 gøyale ideer til utdrikningslaget

Det finnes en rekke morsomme aktiviteter og rekvisitter du kan bruke for å lage det ultimate utdrikningslaget for din beste venn. Ønsker du å slå på stortromma med et større budsjett vil en storbyferie være en fantastisk fest. Men, det er ikke nødvendig å ha et stort budsjett eller reise utenlands for å kunne arrangere et fantastisk fra utdrikningslag. Det finnes en rekke morsomme aktiviteter man kan gjøre hjemme i sitt lokalområde, og rekvisitter man kan bruke for å arrangere et supermoro utdrikningslag hjemme i stua.

Klatrepark

På et utdrikningslag er det moro å gjøre litt fysisk aktivitet tidlig på dagen slik at ikke alt bare handler om å drikke og feste. Å ta vennegjengen til en klatrepark vil by på en spennende, nervepirrende og særdeles moro opplevelse for alle sammen. Klatreparker har god sikring slik at man helt trygt kan leke seg i toppen av trærne, og løypene er alltid merket etter vanskelighetsgrad. Derfor er dette en aktivitet som absolutt alle kan være med på uavhengig av fysisk form og alder. Det finnes klatreparker både innendørs og utendørs, så let opp hva som finnes i ditt nærområde og ha en fantastisk dag med vennegjengen.

Vinsmaking

For de som ønsker noe litt roligere vil en tur til en skikkelig vinsmaking virkelig kunne bli en suksess. Sørg for å gjør denne aktiviteten tidlig i løpet av utdrikningslaget slik at ingen er for fulle når smakingen starter, for da vil alle kunne nyte de rike smakene før kvelden går videre. Sørg for at arrangøren er i stand til å fortelle litt om smaksteknikker, og har kjennskap til de forskjellige under- og overtonene i vinen for at dere skal få den ultimate opplevelsen. Sjekk om det arrangeres vinsmaking på en av dine lokale restauranter eller barer, eller om du er så heldig at du har en vingård i nærheten, så blir dette en hit blant vennegjengen.

Dildo-party

En eller annen gang har vi vel alle vært i et Tupperware-party, men visste du at det også arrangeres dildo-party? Her vil det bli vist frem dildoer, vibratorer, sexdukker og alt mulig moro stæsj som kan skape litt ekstra gnist på soverommet. Sørg for at bruden eller brudgommen får med seg litt av utstyret til bryllupsnatta, og at verten har med seg litt ekstra utstyr som kan kjøpes av interesserte tilskuere så blir dette garantert en suksess med mye latter og moro.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten