VIDEO: Land Rover Defender i ny James Bond film

land rover

Land Rover lar fansen prøvesitte den nye Defender på filmsettet til «No Time To Die», den 25. offisielle James Bond-filmen, i en teaservideo som er laget for å kunngjøre bilmerkets forlengede samarbeid med EON Productions.

Videoen, som ble tatt opp under filmingen av den kommende filmen, gir et unikt innblikk bak kulissene sammen med stuntkoordinator Lee Morrison og stuntfører Jess Hawkins. 

«No Time To Die» er den første filmen den nye Defender er med i, og den nyeste utgaven av denne legendariske bilen deltar i en biljaktscene i James Bond-filmen. Den nye Defender er testet av 007-ekspertstuntteamet under de mest ekstreme terrengforhold for å vise frem bilens ustoppelige kjøreegenskaper.

– Utvikling og koordinering av actionscener for James Bond-franchisen krever et kompromissløst tankesett. Vi hadde behov for en ustoppelig bil som kunne hjelpe oss med å kjempe mot elementene, bratte bakker og elvekryssinger. Derfor valgte vi den nye Defender. Jeg er utrolig imponert over at Defender ikke bare er tilbake, men også har blitt mye, mye bedre!, sier Lee Morrison, James Bond stuntkoordinator.

Den nye Defender har bakkeklaring på 291 mm og verdensledende offroad-geometri, noe som gir Defender 110 en innkjøringsvinkel, rampevinkel og avkjøringsvinkel på henholdsvis 38, 28 og 40 grader (offroad-høyde). Maks. vadedybde på 900 mm støttes av det nye Wade-programmet i Terrain Response 2-systemet, slik at førere kan kjøre i dypt vann uten problemer.

Land Rovers designteam jobbet i nært samarbeid med Chris Corbould, Special Effects og Action Vehicles Supervisor, om spesifikasjonene på Defender-bilene i James Bond-filmen. Basert på Defender X-modellen i Santorini Black medmørke «skid pans», 20” felger i mørk finish og profesjonelle offroad-dekk, var dette deførste Defender-bilene som ble bygget på Jaguar Land Rovers nye produksjonsanlegg i Nitra i Slovakia.

– «No Time To Die» er en fantastisk måte å vise frem kjøreegenskapene til den nye Defender med nervepirrende JamesBond-biljaktscener. Vi er svært fornøyd med et forlenget samarbeid med EON Productions og samtidig jobbe sammen med teamene deres for å levere en spennende og spektakulær biljakt, sier Richard Agnew, Global Communications Director forLand Rover.

Storbritannias største bilprodusent har et langsiktig samarbeid med EON Productions om James Bond-filmene, som startet allerede i 1983 da en Range Rover Convertible ble brukt i «Octopussy».

I tillegg til Defender-bilene brukes også Range Rover Sport SVR, Series III Land Rover og Range Rover Classic i «No Time To Die».

«No Time To Die»-filmen er regissert av Cary Joji Fukunaga og har Daniel Craig i hovedrollen for femte gang som Ian Fleming’s James Bond 007. Filmen har global kinopremière fra april 2020 i Storbritannia gjennom Universal Pictures International og fra 10. april i USA gjennom Metro Goldwyn Mayer Studios via United Artists Releasing.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.