VIDEO: Hultafors lanserer allsidig gradvinkel

hultafors

Nå lanserer Hultafors gradvinkel, en allsidig vinkel der du blant annet raskt og enkelt kan merke 45- og 90-gradersvinkler. Som alltid i Hultafors er fokuset på brukervennlighet, presisjon og slitestyrke.

Den trekantede gradvinkelen er produsert i massiv aluminium og har CNC-bearbeidede kanter samt eloksert og matt overflate. Graderingene er gravert med laser for optimal avlesning og høy motstand mot slitasje.

– Gradvinkelen, som kalles speed square eller rafter square i USA, er en selvfølge i den Amerikanske verktøykassen. Vi har sett en etterspørsel etter gradvinkel i Sverige og utvider nå vårt vinkelsortiment med den, sier Per Eriksson, produktutviklingssjef Hultafors.

Gradvinkelen er også utstyrt med skalaer for kapping av taksperrer mens sporene i trekanten fungerer som støtte for merking av for eksempel langsgående linjer eller kutting av gipsplater.

Den kan også brukes som gradskive for å merke grader og som guide ved saging, både av tverrsnitt og vinklede snitt.

– Det er ett smidig verktøy som forenkler og effektiviserer arbeidet, og vi ser frem til å høre hva brukerne syntes om den, avslutter Per Eriksson.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.