VIDEO: Fay Wildhagen ute med låta «Different»

bergans

Det er noe annerledes med Fay Wildhagens ferskeste singel, og det er ikke bare tittelen. 26-åringen har utfordret seg selv flere ganger det siste året. Som da hun dro i studio for å jobbe med det som skulle være produsenten for hennes andre album, men endte opp med å produsere hele plata selv – og ble belønnet med en nominasjon til «Årets produsent» under Spellemannprisen i år.

Og da hun i vår slapp låten «inevertoldyou», som var den første låten hun turte å være personlig på. Nå gjør Fay det igjen, og denne gangen har hun tøyd sin egen komfortsone enda litt lengre.

– «Different» er for meg en nær og personlig låt som jeg som artist og menneske ikke har vært klar for å verken skrive eller slippe før nå.

– «Different» er en låt som feirer og omfavner annerledesheten. Jeg har spilt den inn med mine beste venner som et rent overskuddsprosjekt, og det føltes så rett at denne skulle komme nå.

Etter at Fay slapp sitt kritikerroste andrealbum «Borders» i fjor har det vært mye oppmerksomhet rundt artisten, som høster ros for sitt enorme gitartalent, så velt som sin stemme og sine låtskriverferdigheter. Albumet «Borders» ble også nominert til Spellemann i kategorien Indie, og i sommer har hun turnert landet rundt på festivaler, hvor hun blant annet gjorde en stortslått opptrenden under Øyafestivalen. 

– Jeg håper «Different» vil være som en varm klem for de som trenger den. Selv skulle jeg ønske jeg hadde en sånn låt da jeg var yngre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.