Vant prisen for årets idrettssponsor

tine

Under Sponsor- og eventprisen 2019 gikk TINE og Norges Friidrettsforbund helt til topps og vant prisen for årets idrettssponsor.

TINE og Norges Friidrettsforbund var nominert for sitt langsiktige arbeid med TINEstafetten som i 2018 feiret sitt 25års-jubileum.

Juryen begrunnet utmerkelsen med at TINE over tid har vist en unik evne til å skape gode opplevelser for barn og unge over hele landet. Gjennom langsiktig og strategisk samarbeid har de på en innovativ måte utviklet seg på deltakernes premisser, satt helse på dagsorden og evnet å skape svært høy og positiv synlighet gjennom smart bruk av sponsorater, kjente idrettsprofiler og engasjerende innhold, lyder det videre i begrunnelsen fra juryen.

Verdens største stafett
TINEstafetten er verdens største stafett og i 2018 løp over 110 000 barn stafetten på ulike steder over hele Norge, det gleder Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE.

– Vi i TINE brenner for en livsglad, sunn og smakfull hverdag, og det henger sammen med å være i aktivitet og å kjenne på lagfølelsen du får når du løper en stafett. Det vet vi er viktig for barn over hele Norge, sier hun.

Som samfunnsaktør har TINE en tydelig posisjon som sponsor og da særlig på aktiviteter der du aktivt lærer, oppleverog deltar sammen med andre.

– Vi tror på inspirasjon gjennom felles opplevelse, gode rollemodeller og motiverende forbilder.I TINE gleder vi oss over å være en naturlig del av det norske folks liv gjennom produktene de hver dag setter på bordet i sine hjem, men også gjennom arbeidet vi gjør for å inspirere til aktivitet og idrettsglede gjennom initiativ somTINEstafetten, sier hun.

Motiverer til å bli enda bedre
Bak et arrangement som TINEstafetten ligger det både blod, svette, tårer og ikke minst smil skal vi tro sponsoransvarlig for TINEstafetten, Kirsti Tomassen Bredsvoll.

– I 2018 feiret TINEstafetten 25 år og vi hadde lyst til å slå på stortromma. Målet var å lage den beste TINEstafetten noen sinne med idrettsglede og feiring i sentrum, sier hun.

Til fjorårets jubileumsstafett laget vi egen låt og dans for å feire alle de som har løpt tidligere år, de som skal være med i årene som kommer – og ikke minst for å feire alle de som står på for å sikre at det kan gjennomføres stafett år etter år.

TINE har vært samarbeidspartner til stafetten fra starten. For TINE er det fokuset på fysisk aktivitet og et variert kosthold, samt å bidra til mer aktivitet i hverdagen for barn og ungdom som danner bakgrunnen for det snart 25 år lange samarbeidet.

– Vi i TINE ønsker å gi næring til både små og store drømmer, og det hadde vi ikke klart uten et godt og langvarig samarbeid med Norges Idrettsforbund som også skal ha en stor del av æren for dette. Vi gleder oss til de 25 neste årene, avslutter hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.