Tuva Fellman til Radio Norge: – Skal gi alt jeg har!

bauer

Den populære programlederen er tilbake på radio etter flere år i tv-universet. Det er Radio Norge som har slått kloa i den allsidige personligheten, og hun blir å høre på lufta lørdager fremover.

Tuva Fellman er kjent fra både radio og TV. Hun jobbet i NRK P3 i ti år som programleder for Juntafil, Verdens Rikeste Land og I karantene. I 2021 gikk hun over til Warner Bros. Discovery og ledet tv-programmene Naked Attraction og Love IRL. Hun driver også den ukentlige podkasten Fødselspodden for Podimo.

– Jeg gleder meg enormt til å sende radio igjen! Nå er det mange år siden jeg har vært på lufta og vært med på de magiske mulighetene radio er og gir. Jeg blir altså så gira av å tenke på at jeg skal få ta del i folks hverdag, enten det er på jobben, i bilen, på hytta eller hjemme. Det blir også utrolig spennende å få prøve seg hos Radio Norge, og jeg gleder meg til å gi alt jeg har, sier Fellman.

– Vi er kjempeglad for at Tuva vil jobbe for oss! Hun er en av Norges beste programledere, med en personlighet og utstråling som kommer ut av høyttaleren og vil glede Radio Norges lyttere, sier programsjef i Radio Norge, Svein Mellgren.

Radio Norge er en del av Bauer Media, som står bak en rekke radiokanaler som Radio Vinyl, Radio Rock og Topp 40 i tillegg til en stor portefølje av podkaster som Henlagt og Siri og de gode hjelperne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.