Toppløperne kommer til Reistadløpet også i 2019

reistadløpet

Reistadløpet i Bardu kommune i Troms på 69° nord og er det nordligste og mest kuperte i Visma Ski Classics. Reistadløpet er kjent for at storkanoner deltar, også i 2019 kommer de største.

– Hvis noen skulle være i noen som helst tvil, så kan vi avfeie enhver tvil eller spekulasjon – alle «langløpskanonene» kommer til Reistadløpet lørdag 6. april 2019. Og det er vi særdeles godt fornøyde med, sier Ivar Holand som er leder i Reistadløpet.

Også 2018-vinner Tord-Asle Gjerdalen kommer til Midt-Troms første helgen i april 2019, og sammen med disse er det et kobbel av toppløpere i langløpscupen.

For les bare her: Andreas Nygaard, Anders Aukland, Morten Eide Pedersen, Stian Hoelgaard, Ilya Chernousov, Oskar Kardin, Simon Østensen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Øyvind Moen Fjeld. Alle disse er inne blant de 10 beste på rankinglista til Ski Classics. Blant kvinnene finner vi også de aller fleste toppløperne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.