vannkraft

NTE kjøper seg inn i SKS: – Vi sikrer arvesølvet og felles verdier for nordlendingene

Fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide er fornøyd med at Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE) nå har kjøpt seg inn i Salten Kraftsamband (SKS). – Dette styrker kraftbransjen i regionen. Med nærmere en milliard kroner tilført... Les mer »
skogbrann

Stor skogbrannfare i Helgeland

Metrologisk institutt har sendt ut varsel om stor skogbrannfare, på oransje farenivå, for ytre strøk av Helgeland og Sør-Salten. Det anbefales å være forsiktig med bruk av åpen ild, oppfordrer Rana kommune.... Les mer »
nordland vei trafikk

Nå kommer ekstremværet Frank i Nordland – Dette må du passe på

Det blir farlig å være utendørs i Nordland grunnet sterk vind. – Sikre deg selv og dine verdier før stormen kommer, sier skadeforebygger. – Det kan bli farlig å være utendørs når... Les mer »
vinter fjell

Stor snøskredfare i Nord-Norge

Det er utstedt rødt farevarsel for snøskred i store deler av Nordland og Vestlandet. NVE melder at mildvær øker skredfaren, og det er stor fare for utløste våte skred. – Folk bør... Les mer »
lofoten

Stor skredfare og søkk vått i Nordland

Mildværet herjer med Nordland i dag. Det er stor snøskredfare i fjellet og varsles kraftig vind og mye nedbør. Uvanlig mild og fuktig luft fra sørvest treffer Nordland i løpet av mandag.... Les mer »
vinter fjell

Mye vær i Nordland gir stor snøskredfare i helgen

Høye temperaturer og regn høyt til fjells fører til stor snøskredfare i flere landsdeler i helgen. Store deler av Vestlandet og Nordland er mest utsatt når lavtrykkene står i kø. Flere lavtrykk... Les mer »
snøskred

Rødt farevarsel for snøskredfare i Nordland

Kraftig vind og mye snø i Ofoten og Salten gjør at NVE har sendt ut farevarsel for stor snøskredfare natt til søndag, opplyser NRK. I Salten er skredfaren størst i de delene... Les mer »
bodø2024

Nytt styremedlem i Bodø2040

– Vi er utrolige glade for å ha fått med oss Therese på laget, forteller styreleder i Bodø2040, Ivar Andreas Forn.  Før sommeren ble det klart at Therese Korsvik Eliassen blir med... Les mer »
nordvik

NAF bilberger i Salten ble best på kundeservice i Norge

Nord Salten Auto driver bilberging i Hamarøy/Salten distriktet for NAF/SOS og Falck. Nylig fikk de utmerkelsen Beste kundeservice 2018. – Disse resultatene er en hyggelig tilbakemelding til våre dyktige ansatte. Dette er... Les mer »
trevirke

Iris skal ikke ta betaling for trevirke

Levering av flis fra Iris til Keiseren varmesentral i Bodø, gjør at Iris fra nyttår ikke lenger tar betaling for trevirke fra husholdningene i Salten, opplyser Avisa Nordland. – Når vi nå... Les mer »