hålogaland lagmannsrett

Ansatt på Bodø videregående skole tiltalt for sex med tre elever

En ansatt ved en videregående skole i Nordland er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre elever, opplyser NRK. Opprinnelig var tiltalen to fornærmede,... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Bodømann får 40.000 kroner i bot for å ha skutt elg i boligområde

Bodømannen sa han skjøt elgen for å beskytte sine tre hunder. Men retten mente det var han og hundene som hadde satt elgen i fare, opplyser NRK. Mannen i 40-årene er ilagt... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Bodømann tiltalt for sex med mindreårig

En bodømann i 20-årene risikerer seks års fengsel, etter en tiltale av Salten tingrett for to tilfeller av sex med en mindreårig jente, ifølge Bodø Nu. Hendelsene skal ha skjedd i løpet av... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

NAV-skandalen: Mann uskyldig dømt til 90 dagers fengsel i Salten tingrett

TV 2 har gått gjennom de feilaktige dommene i trygdeskandalen til NAV. Titalls mennesker har sittet uriktig fengslet, opplyser TV2.no. Ifølge TV2 skal en mann ha blitt uskyldig dømt til 90 dagers... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Meløy-mann dømt for samevitser på Facebook

En mann i 50-årene fra Meløy i Nordland er dømt for hatefulle ytringer mot samer. Straffen ble 18 dagers betinget fengsel og 15.000 kroner i bot, mente Salten tingrett. I retten erkjente... Les mer »
fengsel

Salten Tingrett: 60 dagers fengsel for vold

En mann i slutten av 50-årene er dømt til 60 dagers fengsel for å ha knekt tre tenner på en mann i Bodø sentrum. Tiltalte forklarte i Salten tingrett at fornærmede skyldte... Les mer »
dommer

Mann dømt for voldtekt av gutt på 14 år

En mann i midten av 20-årene er i Salten tingrett dømt til fengsel i fire år og seks måneder etter å ha blitt kjent skyldig i voldtekt av en 14 år gammel... Les mer »
fengsel

Advokat terrorsiktet i Salten Tingrett fengslet

En advokat i midten av 30-årene ble i dag fremstilt for forlenget varetektsfengsling i Salten tingrett i Bodø. Gjentatte alvorlige trusler postet på Facebook førte til at en advokat nå er varetektsfengslet,... Les mer »