sykemelding

Koronaviruset: Rødøy kommune oppfordrer til god hygiene

God håndhygiene (vask eller sprit), god hostehygiene (papirlommetørkle eller albue) og å holde avstand til andre er fremdeles det viktigste du bidrar med, oppfordrer Rødøy kommune. Det er for tiden ingen med... Les mer »
sykemelding

Stengt telefon på legekontoret fredag 7. februar i Rødøy

Telefon på legekontoret i Rødøy blir stengt fredag 7. februar. Rødøy kommune beklager situasjonen. Ved behov for legehjelp som ikke kan vente, ring 116117. Ved akutt behov for legehjelp i livstruende situasjon,... Les mer »
primula blomster

Jonny Losvik fra Losvikhagen tildelt Rødøyprisen

Jonny Losvik fikk Rødøyprisen 2019 for sitt kulturhistoriske og kunstneriske engasjement, opplyser Rødøy kommune. Losvikhagen er både en botanisk og kunstnerisk opplevlese, og den har blitt viden kjent. I tillegg er Losvik... Les mer »
skatt

Økonomiplan for Rødøy kommune lagt frem

I henhold til kommuneloven legges økonomiplan 2020-2023 med drifts- og investeringsbudsjett 2020 med forslag til vedtak ut til alminnelig ettersyn før behandling i kommunestyret, opplyser Rødøy kommune. Rådmannen innstilling er at økonomiplan, driftsbudsjett... Les mer »
dommer

Inger Monsen ny ordfører i Rødøy

Inger Monsen (Ap) ble konstituert i dag, det bekrefter Monsen i en SMS til NRK. Det har lenge vært klart at Monsen skulle bli Rødøy kommunes nye ordfører. Konstitueringen av Inger Monsen... Les mer »
nav bodø

NAV Rødøy sommerstengt i tre dager

Publikumsmottak på NAV Rødøy vil være stengt tirsdag 23. juli, onsdag 24. juli og fredag 26. juli, opplyser Rødøy kommune. Dette er på grunn av ferieavvikling, avtalte møter vil gå som normalt,... Les mer »
jobbintervju

Informasjonsmøte med Innovasjon Norge i Rødøy

Næringsdrivende, gründere eller andre som har planer det kan være interessant å diskutere med Innovasjon Norge til informasjonsmøte i Rødøy. Det blir også mulighet for separate møter med Innovasjon Norge. Rødøy kommune... Les mer »
sykehus doktor

Ambulansebåten i Rødøy ikke lenger legekontor

Det er ikke lenger kontordager for helsetjenesten ombord i ambulansebåten i Rødøy. Pasienter som skal til lege eller helsesøster må reise til kontorene på Rødøy, eller til Tjongsfjorden/Kila inntil nytt helsehus i... Les mer »
vannbrønn

Deler du brønn? Da må det rapporteres til Mattilsynet

Deler du brønn med naboen din? Nå skal alle små vannforsyningssystem registreres til Mattilsynet innen 1. juli 2018. Heldigvis er innrapporteringen enkel, du kan gjøre det via nett eller mobil. Rødøy kommune... Les mer »
nordland

Pengedryss til kommuner i Nordland fra Havbruksfondet

Gjennom Havbruksfondet vil kommuner i Nordland nå endelig få en uttelling i form av penger for oppdrettsaktiviteten de har lagt til rette for. Nordland fylkeskommune melder på sine nettsider at det er... Les mer »