nordea

Nordea tar markedsandeler i en utfordrende tid

Folk tar langsiktige valg for egen pensjon og større andel med innskuddspensjon. Nordea fortsetter å ta markedsandeler innen Egen Pensjonskonto Nordea Liv forvalter til sammen 181 milliarder kroner og endte med et... Les mer »
nordea

Nordea endrer rentene på boliglån og innskudd

Nordea øker nå rentene på både boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevningen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten på rentemøtet 23. september i år. Rentesatsene på boliglån økes... Les mer »
nordea

Nordea senker rentene igjen

Nordea senker rentene på både boliglån og innskudd for andre gang på en uke. Rentesatsen på flytende boliglån senkes nå med inntil 0,35 prosentpoeng. Med reduksjonen som ble varslet i forrige uke på... Les mer »
nordea

Nordea senker rentene

Nordea senker rentene på både boliglån og innskudd. Rentesatsen på boliglån senkes nå med 0,50 prosentpoeng for samtlige kunder. –  Norges Bank har kunngjort et ekstraordinært rentekutt, og vi er er i... Les mer »
iphone

Nordea lanserer ny mobilbank

Basert på kundenes behov, tilbakemeldinger og ønsker har Nordea nå utformet en helt ny mobilbank som vil gi kundene bedre og enklere banktjenester. Den nye mobilbanken er bygd på samme mobilbankplattform i... Les mer »
nordea

Nordea: – Veksten avtar i norsk økonomi

Mer moderat utvikling i norsk økonomi, men gode lønnsoppgjør vil kunne gi vekst i forbruket fremover, ifølge Nordea. De tre siste årene har vært svært gode år for norsk økonomi. Veksten har... Les mer »
nordea

Nordea rangert som beste bedriftsbank i Norden

Nordea ble nok en gang kåret til beste bedriftsbank av store nordiske bedriftskunder i Prospera-undersøkelsen for 2019 med en rekordhøy kundetilfredshet. Det er tredje år på rad at Nordea blir valgt som... Les mer »
forbrukslån

Hver fjerde kunde misfornøyd med banken sin

Bankbransjen er i stadig endring. Ny teknologi og innovative løsninger har satt sitt preg på bankopplevelsen. Men hvilken effekt har disse endringene hatt på bankenes kundetilfredshet? Ifølge studiene til EPSI er det... Les mer »
nordea

Nordea deltar i felles klimaløfte

I forbindelse med FNs klimamøte, som arrangeres dagen etter lanseringen av prinsippene for ansvarlig bankdrift, kunngjorde Nordea og 30 andre banker som har sluttet seg til prinsippene, et felles klimaløfte – Collective Commitment... Les mer »
norsk gjenvinning

Norsk Gjenvinning sikrer refinansiering med DNB og Nordea

Norsk Gjenvinning har over tid bygget opp et solid fundament for en bærekraftig forretningsmodell – økonomisk, miljømessig og sosialt. Nå blir Norges to største banker, DNB og Nordea, med på laget. I... Les mer »