Foto: Julie Trulsvik Rasmussen, Rana-Blad

Leder bruingeniører i verdensklasse fra Mo i Rana

Av og til er det et prekært behov for brukompetanse i Mo i Rana, men først og fremst leder Eirik Wie Furunes en gruppe bruingeniører i verdensklasse. Hardangerbrua, 1 380 meter lang... Les mer »
norconsult

Bruk av geodata kan bidra til å oppnå FNs bærekraftsmål

Anders Nesse fra Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) holdt foredrag om bruk av geodata for å oppnå FNs bærekraftsmål på WUF10, en internasjonal konferanse om bærekraftig urbanisering som arrangeres i Abu Dhabi 8. –... Les mer »
norconsult

Fortsatt positiv utvikling for Norconsult i tredje kvartal 2019

Norconsult omsatte for MNOK 1 314 i tredje kvartal 2019, en økning på 8,8 prosent sammenlignet med samme periode i 2018. Driftsresultatet viser MNOK 132 for kvartalet mot MNOK 94 i tredje... Les mer »
TV-aksjonen

LESERINNLEGG: Nå er det faktisk hennes tur

Det nærmer seg årets viktigste søndagstur, nemlig TV-aksjonen, søndag 20. oktober. I år er det organisasjonen Care som får inntektene fra aksjonen. Målet er å mobilisere 100 000 bøssebærere som skal banke... Les mer »
norconsult

Norconsult setter bærekraft på agendaen under Citykonferansen Nord i Bodø

Når Citykonferansen Nord arrangeres i Bodø den 15. oktober, er Norconsult tilstede med både faglig innhold og som samarbeidspartner.  Årskonferansen til Norsk Eiendom er en sentral nettverksarena som samler bransjens ledere og... Les mer »
norconsult

Konkurransetilsynet har godkjent Norconsults oppkjøp av ECT

Konkurransetilsynet har nå godkjent Norconsults oppkjøp av ECT. Transaksjonen forventes gjennomført før jul.  Oppkjøpet ble offentliggjort 18. september, men var betinget av godkjenning av Konkurransetilsynet.  – Vi ser frem til å få... Les mer »
norconsult

Norconsult styrker akvakultursatsingen med ny markedskontakt i nord

Norconsult opplever økende aktivitet innen satsingen på akvakultur og ansetter derfor Ståle Skog som markedskontakt for region nord. Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Selskapet... Les mer »
norconsult

Norconsult kjøper ECT og styrker seg innen elektroteknikk og prosjektgjennomføring

Rådgivningsselskapet ECT blir en del av Norconsult. Oppkjøpet bidrar til å styrke Norconsult som Norges største og ledende tverrfaglige rådgiverselskap. – Det er svært gledelig at ECT blir en del av Norconsult,... Les mer »
norconsult

Andre kvartal 2019: God utvikling og fortsatt omsetningsvekst for Norconsult

I andre kvartal 2019 omsatte Norconsult for 1,538 milliarder kroner, mot 1,306 milliarder kroner samme periode i fjor. Driftsresultatet utgjorde 108 millioner kroner i andre kvartal, mot 113 millioner samme kvartal i... Les mer »
norconsult

Norconsult feirer 90 år og gir tilbake

Norconsult fyller 90 år i 2019 og det feirer selskapet med å gi tilbake til samfunnet ved å støtte årets TV-aksjon med 1 million kroner. Organisasjonen som har årets TV-aksjon er Care,... Les mer »