elsykkel

Pass på: Tyveri av elsykler øker

Tryg Forsikring opplever en kraftig økning i tyverier av elektriske sykler. Nå er 7 av 10 sykkeltyverier en elsykkel. – Siden mai har det vært en dramatisk økning, og tyveriene virker organiserte,... Les mer »
Regnskap Norge

Kritisk til Finanstilsynet – Vil ha klarere regler om bekjempelse av hvitvasking

Finanstilsynet har nylig publisert en rapport om etterlevelse av pliktene i hvitvaskingsloven på regnskapsførings- og revisjonsområdet. Her blir 19 av 22 foretak bøtelagt. – Dette er alvorlig og vi vil nå vil... Les mer »
fyrverkeri

Flertall ønsker forbud mot privat nyttårsfyrverkeri

I en spørreundersøkelse svarer 53,6 prosent at de istedet vil at det offentlige overtar all fyrverkerioppskyting. – Vi støtter et slikt forbud fullt ut, sier Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring. – De... Les mer »
virke

Regjeringen har lyttet til Virke: Nødhjelp til kriserammet næringsliv

Fredag la regjeringen, sammen med Virke, LO, NHO og Finans Norge frem en ordning som sikrer kompensasjon for tapte inntekter på grunn av direkte eller indirekte koronastenging. Kompensasjonsordningen bygger på Virkes forslag.... Les mer »
williksen forlag

Brukte bildeler kan gi rimeligere reparasjoner

– Dersom forsikringsbransjen vil øke bruken av brukte bildeler, og bildemontererne utvikler og tar i bruk effektive systemer for bestilling, er det mulig å øke andelen brukte deler i bilskadereparasjoner i Norge. ... Les mer »