caritas norge

Caritas er glad for at regjeringen øker satsingen på miljø, klima og hav

Caritas er glade for at regjeringen nå vil bruke syv milliarder kroner på miljø, klima og hav i 2020-budsjettet. Det var i en nylig artikkel i VG at utviklingsminister Dag-Inge Ulstein røpte at regjeringen planlegger... Les mer »
kongo

Ny rapport: Antallet som sulter fortsetter å stige

Også i 2018 fortsatte antallet som sulter i verden å stige, ifølge en ny FN-rapport. Lenge trodde man at målet om å utrydde sult innen 2030, slik FNs bærekraftsmål forutsetter, var innen... Les mer »
caritas

Caritas Norges au pair-senter sikret for fire år

Med en ny avtale utvider Caritas Norge sitt veiledningsarbeid for au pairer og vertsfamilier. Organisasjonen har nå fått tilsagn på fire år med drift av det populære tilbudet. Den nye avtalen med... Les mer »
caritas

Årets Operasjon Dagsverk tildelt Caritas Norge

Elevtinget besluttet mandag kveld at Operasjon Dagsverk 2019 skal tildeles Caritas Norge, og våre prosjekter for ungdommer utsatt for tvangsarbeid i koboltgruvene og militsene i DR Kongo. – Caritas Norge er veldig glad... Les mer »
kongo

Økende nød i DR Kongo, men hjelpen uteblir

Eskalerende vold i DR Kongo har ført til en alvorlig humanitær krise i landet, men kun halvparten av behovet for nødhjelp er dekket. To millioner barn er underernært. 13 millioner mennesker i... Les mer »