af gruppen

AF Gruppen skal bygge ny lufthavn i Mo i Rana

Avinor har inngått avtale med AF Gruppen om bygging av ny lufthavn i Mo i Rana. Partene har vært gjennom en samspillsfase for å optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, og er nå... Les mer »
af gruppen

Avtale om ny flyplass i Mo i Rana signert

Avinor og AF Gruppen har signert samspillskontrakt for ny flyplass i Mo i Rana. Dermed ligger alt til rette for god fremdrift i prosjektet. AF Gruppen ble tidligere i august innstilt som... Les mer »
AF Gruppen

Innstilt til kontrakt på ny flyplass i Mo i Rana

AF Gruppen er av Avinor valgt som totalentreprenør for samspillskontrakten på ny flyplass i Mo i Rana. Samspillet skal i første fase av prosjektet optimalisere tekniske løsninger og anleggsgjennomføring, og enes om... Les mer »
AF Gruppen

AF Gruppen lanserer Norges mest miljøvennlige betong

Verdens mest brukte materiale står for 5-7 prosent av de globale klimagassutslippene hvert år. Flytrafikken slipper halvparten. Nå skal AF og Betong Øst gjøre noe med problemet med betong. Forskning på klimavennlig... Les mer »
af eiendom

VIDEO: AF Eiendom skal halvere klimagassutslipp

Bygg-, anlegg- og eiendomssektoren står for vesentlige klimagassutslipp. Eiendomsutvikleren AF Eiendom har vedtatt en strategi for klima og miljø med mål om drastiske utslippskutt i prosjektene. Målet er at klimagassutslipp skal halveres... Les mer »
af-gruppen

AF Gruppen topper lista over mest attraktive entreprenørselskap

I Universums Professional Survey er AF Gruppen sammen med Veidekke den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørselskap. Totalt kom selskapet på delt 15. plass i hele kategorien for ingeniører, og ble kåret til... Les mer »
af gruppen

AF Gruppen med solid vekst i 3. kvartal 2019

AF Gruppen leverer god vekst og sterke resultater for 3. kvartal 2019. Omsetningen økte med 12 prosent til MNOK 5 069 i kvartalet, mens resultatet før skatt økte med 8 prosent til... Les mer »
af gruppen

Tester ut selvkjørende anleggsmaskin

Gjennom gigantprosjektet E39 Kristiansand vest – Mandal øst ønsker byggherre Nye Veier AS å fremme innovasjon og teknologisk utvikling. Resultatet er at totalentreprenør AF Gruppen utvikler flere nyvinninger, i samarbeid med relevante... Les mer »
af gruppen

AF Gruppen forlenger og utvider samarbeidet med skiskytterne

Et 12-årig partnerskap med Norges Skiskytterforbund forlenges og utvides med to nye år. AF Gruppens samarbeid med Johannes Thingnes Bø og Ingrid Landmark Tandrevold utvides også frem til 2020/2021. AF Gruppen har vært... Les mer »
af gruppen

AF Gruppen innstilt til kontrakt på nytt regjeringskvartal

Statsbygg innstiller AF Gruppen til anleggs- og tekniske arbeider til nytt regjeringskvartal som en del av en samspillskontrakt. Kontrakten består av både anleggs- og tekniske arbeider. Kontraktsarbeidene har oppstart i oktober 2019... Les mer »