Storebrand blant 100 mest likestilte globale selskaper

storebrand

Storebrand er et av verdens 100 mest likestilte selskaper, viser global kåring. Men mye arbeid gjenstår.

Den ideelle organisasjonen Equileap har i dag publisert kåringen av de 100 mest likestilte selskapene i verden. Av norske selskaper på listen finner vi foruten Storebrand også DNB, Gjensidige, Equinor, Schibsted og Telenor. 

Equileap er en vurdering av hvordan selskaper med en markedsverdi på over 2 milliarder dollar tilbyr like muligheter til begge kjønn. Storebrand havner i denne vurderingen på 46. plass. 

– Likestilling, mangfold og inkludering på arbeidsplassen er en kjerneverdi for Storebrand. Jeg er glad for at vi er inkludert i denne rangeringen av de 100 mest likestilte selskapene globalt, men vi har fremdeles mye å jobbe med. Å investere i likestilling er både riktig og lønnsomt, sier Storebrands konserndirektør People, Tove Selnes.

Equileaps rangering inkluderer over 3.500 selskaper i 23 land, og målingen er basert på 19 kriterier for likestilling. Både norske og svenske selskaper har havnet på topp 100-listen. Ingen selskaper på listen er like fullt i nærheten av full likestilling, og mye arbeid gjenstår, viser kåringen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.