Snart kan du betale med Klarna i butikker

klarna

Mange er kjent med Klarnas fleksible betalingsløsninger fra netthandel. Nå blir det også mulig å benytte tjenesten via Verifones 60 000 betalingsterminaler i norske fysiske butikker og utsalgssteder, etter at Klarna og Verifone nå har inngått ett globalt samarbeide.

– I løpet av de neste månedene kan du velge hvordan du vil betale for varen i en rekke av de mest kjente fysiske butikkene i Norge. Testingen er allerede i gang hos Felleskjøpet og smykke- og klokkekjeden Bjørklund, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Klarna er allerede Norges største leverandør av betalingstjenester på nett. Mer enn 7100 norske nettbutikker benytter seg av deres fleksible betalingsløsninger. Nå ønsker de å tilby de samme betalingsløsningene til alle som handler i fysisk butikk.

– Det er to hovedårsaker til at vi har valgt Verifone som leverandør av Klarna i våre nye terminaler. Den viktigste grunnen er at løsningen gjør Bjørklund i stand til å tilby en svært enkel og god kundereise til alle som ønsker å utsette sin betaling hos oss. Ved å skanne en QR kode direkte i terminalen med mobilkamera og følge noen få enkle steg på mobilen, kan våre kunder raskt og enkelt betale med Klarna. Det er viktig for Bjørklund å tilby fleksible betalingsmetoder som våre kunder etterspør. En annen fordel er at vi kan forholde oss til vår terminalleverandør og vi slipper ha flere kontaktpunkter enn nødvendig, sier CFO i Bjørklund, Tom Dreyer.

Avtalen Klarna inngår gjør deres fleksible betalingsløsninger tilgjengelige på millioner av Verifone-terminaler i fysiske butikker i USA og Europa. Alt skjer sømløst, raskt og sikkert fra du kommer til kassen og skal gjøre opp for deg, til du har fullført kjøpet.

– For Felleskjøpet Agri har det vært viktig å inngå en avtale som gir oss de beste leveransene av betalingstjenester. Med Klarnas tjenester fra Verifone får vi en leverandør som tilbyr betalingstjenester i alle salgskanaler, og drar nytte av et felles rapporteringssystem for både fysiske betalingsterminaler og våre nettløsninger, sier Håkon Engen hos Felleskjøpet Agri.

– Løsningen vi har utviklet sammen med Klarna er svært lettvint. Kjøpet skjer enkelt med noen få klikk på mobilen din. Har du Klarnas app i tillegg, bruker du enda færre klikk. Du kan velge mellom å få faktura på kjøpet eller dele opp beløpet, sier salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Verifone har hele 60 000 betalingsterminaler ute i en rekke butikker, restauranter og andre utsalgssteder over hele Norge. Mer enn 1,4 millioner transaksjoner går gjennom deres systemer daglig. Samarbeidet gjør nå at de i alle disse fysiske utsalgsstedene kan tilby Klarnas fleksible betalingsløsninger.

Ifølge Verifones salgsdirektør gir løsningen bedret kundeopplevelse, ved at kunden selv enkelt kan velge betalingsmåte, uten at det kreves nye integrasjoner eller flere separate oppgjør å forholde seg til for butikken.

– For oss er det spesielt interessant å kunne tilby våre kunder Klarna i fysisk butikk. Vi har fokus på å tilby stadig nye tjenester for å forenkle hverdagen både til butikken og kunden. Suksessen Klarna har hatt online med både små og store butikker viser at det er et enormt potensiale ved å tilby mer fleksible og svært enkle betalingsløsninger også i fysiske butikker. Dette viser at to store aktører felles finner gode løsninger hvor vi setter kunden først, sier  salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.