Snart kan du betale med Klarna i butikker

klarna

Mange er kjent med Klarnas fleksible betalingsløsninger fra netthandel. Nå blir det også mulig å benytte tjenesten via Verifones 60 000 betalingsterminaler i norske fysiske butikker og utsalgssteder, etter at Klarna og Verifone nå har inngått ett globalt samarbeide.

– I løpet av de neste månedene kan du velge hvordan du vil betale for varen i en rekke av de mest kjente fysiske butikkene i Norge. Testingen er allerede i gang hos Felleskjøpet og smykke- og klokkekjeden Bjørklund, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Klarna er allerede Norges største leverandør av betalingstjenester på nett. Mer enn 7100 norske nettbutikker benytter seg av deres fleksible betalingsløsninger. Nå ønsker de å tilby de samme betalingsløsningene til alle som handler i fysisk butikk.

– Det er to hovedårsaker til at vi har valgt Verifone som leverandør av Klarna i våre nye terminaler. Den viktigste grunnen er at løsningen gjør Bjørklund i stand til å tilby en svært enkel og god kundereise til alle som ønsker å utsette sin betaling hos oss. Ved å skanne en QR kode direkte i terminalen med mobilkamera og følge noen få enkle steg på mobilen, kan våre kunder raskt og enkelt betale med Klarna. Det er viktig for Bjørklund å tilby fleksible betalingsmetoder som våre kunder etterspør. En annen fordel er at vi kan forholde oss til vår terminalleverandør og vi slipper ha flere kontaktpunkter enn nødvendig, sier CFO i Bjørklund, Tom Dreyer.

Les også:  Store endringer i import og eksport av bearbeidede matvarer

Avtalen Klarna inngår gjør deres fleksible betalingsløsninger tilgjengelige på millioner av Verifone-terminaler i fysiske butikker i USA og Europa. Alt skjer sømløst, raskt og sikkert fra du kommer til kassen og skal gjøre opp for deg, til du har fullført kjøpet.

– For Felleskjøpet Agri har det vært viktig å inngå en avtale som gir oss de beste leveransene av betalingstjenester. Med Klarnas tjenester fra Verifone får vi en leverandør som tilbyr betalingstjenester i alle salgskanaler, og drar nytte av et felles rapporteringssystem for både fysiske betalingsterminaler og våre nettløsninger, sier Håkon Engen hos Felleskjøpet Agri.

Les også:  Optimera med storsatsing på Helgeland: Kjøper ni Montér byggevarehus

– Løsningen vi har utviklet sammen med Klarna er svært lettvint. Kjøpet skjer enkelt med noen få klikk på mobilen din. Har du Klarnas app i tillegg, bruker du enda færre klikk. Du kan velge mellom å få faktura på kjøpet eller dele opp beløpet, sier salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Verifone har hele 60 000 betalingsterminaler ute i en rekke butikker, restauranter og andre utsalgssteder over hele Norge. Mer enn 1,4 millioner transaksjoner går gjennom deres systemer daglig. Samarbeidet gjør nå at de i alle disse fysiske utsalgsstedene kan tilby Klarnas fleksible betalingsløsninger.

Les også:  Optimera med storsatsing på Helgeland: Kjøper ni Montér byggevarehus

Ifølge Verifones salgsdirektør gir løsningen bedret kundeopplevelse, ved at kunden selv enkelt kan velge betalingsmåte, uten at det kreves nye integrasjoner eller flere separate oppgjør å forholde seg til for butikken.

– For oss er det spesielt interessant å kunne tilby våre kunder Klarna i fysisk butikk. Vi har fokus på å tilby stadig nye tjenester for å forenkle hverdagen både til butikken og kunden. Suksessen Klarna har hatt online med både små og store butikker viser at det er et enormt potensiale ved å tilby mer fleksible og svært enkle betalingsløsninger også i fysiske butikker. Dette viser at to store aktører felles finner gode løsninger hvor vi setter kunden først, sier  salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.