Smartlift satser i Norge

Glass og Fasadeforeningen

Den danske leverandøren av løfteutstyr. Smartlift, satser i det norske markedet. Medlemskap i Glass og Fasadeforeningen er tegnet og Anders Werneskog er på plass som salgsansvarlig for Norge.

Smartlift har produsert og solgt løfteutstyr til byggemarkedet siden 2006. Utstyret kan benyttes for å løfte glass og vinduer med vekt opp til ett tonn. Smartlift har vært tilgjengelig via nasjonale forhandlere og det norske utleiemarkedet siden 2008.

Les også:  DNT går nye veier for å få folk til å velge Norge i sommer

Smartlift har gjennom øket etterspørsel fra hele verden hatt en god vekst de seneste årene og nå skal selskapet styrke seg i det norske og svenske markedet. Anders Werneskog er utnevnt som salgsansvarlig for de to landene.

– Våre produkter er i ferd med å bli godt kjent og produktspekteret er stort. Vi kan levere utvalgte maskiner til spesifikke produkter. Smartlift ønsker derfor å serve kundene med tilpassede løsninger gjennom lokal tilstedeværelse, sier Anders Werneskog.

Les også:  Verdens første bilstol med integrert airbag for barn

Hvordan tenker dere å utnytte et medlemskap i Glass og Fasadeforeningen?

– Foreningen er en god partner når vi ønsker å komme i kontakt med etablerte og nye kunder. Bransjekunnskapen unik og foreningens faglige møteplasser er velegnet for å gjøre seg kjent med hva som skjer i marked og bransje, forklarer Werneskog.

Hvordan skal dere ellers møte norske kunder fremover?

– Smartlift er selvsagt tilgjengelig på telefon, e-post og i sosiale medier. Men jeg har en grunnleggende tro på å møte folk ansikt til ansikt. Derfor vil vi møte opp ute hos kundene og vi skal forsøke å synes på de faglige møteplassene. Alle medlemmer i Glass og Fasadeforeningen som tar kontakt for å teste maskiner kommer til å få spesielt fordelaktige priser, avslutter Werneskog.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.